​​​​​​​MİNİKLER OKULLA TANIŞTI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

​​​​​​​MİNİKLER OKULLA TANIŞTI


 

Türkiye genelinde olduğu gibi Mersin’de de okul öncesi ve ilkokul birinci sınıf öğrencilerine yönelik yüz yüze yürütülecek okula uyum eğitimleri başladı. Mersin’de 2022-2023 Eğitim Öğretim yılında 34 bin 836 öğrenci ilkokul 1. sınıfa başladı.

BARIŞ ÇOBAN

 

Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB) yürütülen 2022-2023 eğitim öğretim yılı hazırlıkları kapsamında 3 gün sürecek okula uyum eğitimleri başladı.

Türkiye genelinde olduğu gibi Mersin’de de okul öncesi ve ilkokul birinci sınıf öğrencilerine yönelik yüz yüze yürütülecek okula uyum eğitimleri sorunsuz start aldı.

Mersin İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca, 2022-2023 Eğitim Öğretim yılı Uyum Haftası kapsamında Mezitli Ülker Özkan Anaokulu'nu ziyaret etti. Ziyareti sırasında okula yeni başlayan miniklerle yakından ilgilenen ve öğretmenlerle bir araya gelen Koca, “Sevgili çocuklarımız bizlerin geleceğidir. Onların en iyi şekilde eğitim almaları, okula huzurla mutlulukla gelmeleri bizler için çok önemli. Kıymetli öğretmenlerim, biliyorum ki evlatlarımız için sizler elinizden gelenin en iyisini yaparsınız. Her zaman arkanızda olduğumuzu, eğitim öğretimin kalitesini artıracak, evlatlarımızın geleceği için olumlu sonuçlar doğuracak her çalışmanızda sizleri destekleyeceğimizi unutmayın. Bizler, her müşkülünüzde yanınızdayız. Biz büyük bir aileyiz. Birlikte çok güzel işler başaracağız. 2022-2023 eğitim öğretim yılı hepimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA