TARSUSLU AKADEMİSYENE PORTEKİZDE "EN İYİ BİLDİRİ" ÖDÜLÜ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TARSUSLU AKADEMİSYENE PORTEKİZDE "EN İYİ BİLDİRİ" ÖDÜLÜ


 

Haber Merkezi

 

Doç. Dr. Onur Özbozkurt’un Akademik Çalışması Portekiz’de En İyi Bildiri Ödülüne Layık Görüldü

Akademi Derneği Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı, Tarsus Üniversitesi Öğretim Üyesi akademisyen, yazar ve stratejist Doç. Dr. Onur Başar Özbozkurt’un akademik çalışması Portekiz’de “En iyi bildiri” ödülüne layık görüldü.

Doç. Dr. Onur Başar Özbozkurt, 27-28 Ağustos 2022 tarihleri arasında Portekiz’in köklü üniversitelerinden Polytechnic Institute of Guarda’nın ev sahipliğinde düzenlenen II. Uluslararası Avrasya Eğitim ve Sosyal Bilimler Konferansı (II. International Eurasian Conference on Educational&SocialStudies)’nda sunduğu akademik çalışma ile en iyi bildiri ödülüne layık görülmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

“Examining the Relationship Between Auto flexandInnovative Competitive Approach” başlıklı çalışmasıyla en iyi bildiri ödülünü alan Doç. Dr. Onur Başar Özbozkurt, “Otomotiv endüstrisi, sahip olduğu etki gücü ve diğer sektörlere katkısı ile ekonominin gelişmesinde önemli bir yer tutmaktadır. Ancak endüstri bir çok meydan okumayla karşı karşıya. Bu güçlüklerle baş edebilme noktasında ise, artan oranda pazarlama esnekliği ve yenilikçi rekabet yaklaşımlarına ihtiyaç duyuluyor. Otomotiv endüstrisindeki pazarlama esnekliğini ifade eden Autoflex stratejilerini benimseyerek daha yenilikçi ve rekabet gücü yüksek markalar oluşturulabilir. Nitekim otomotiv endüstrisinde yer alan satış profesyonelleri üzerinde gerçekleştirdiğim bu çalışmada da bunu kanıtlar nitelikte sonuçlar elde ettim” şeklinde konuştu.

20 farklı ülkeden bilim insanının ve 150’ye yakın çalışmasının yer aldığı etkinlikte En İyi Akademik Çalışma Ödülü’ne layık görülen Doç. Dr. Onur Başar Özbozkurt, “Portekiz’de birçok ülkeden katılımcının olduğu böylesine prestijli bir etkinlikte yer almak ve ülkemizi uluslararası platformlarda temsil etmekten büyük mutluluk duydum. Sunmuş olduğum çalışmayı en iyi akademik çalışma ödülüne layık gören tüm komite üyelerine ve değerlendirme kuruluna teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA