VATAN PARTİSİ’NDEN BÜYÜKŞEHİR’E AKİNAN TEPKİSİ! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

VATAN PARTİSİ’NDEN BÜYÜKŞEHİR’E AKİNAN TEPKİSİ!


 

Vatan Partisi Mersin İl Başkanı Ali Rıza Taşdelen, ’Kandil Dağın Gölgesi’ isimli belgeseli çeken Serdar Akinan’ın, CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in Basın Danışmanlığını yapmasına tepki göstererek, “PKK terör örgütü bağlantılı kişileri belediyede çeşitli konumlarda istihdam etme ve kaynak aktarma haberleri tüm Türkiye’de endişe ile izlenmektedir” dedi.

Haber Merkezi

 

Vatan Partisi Mersin İl Başkanı Ali Rıza Taşdelen’den Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in terör örgütü belgeseli çeken birini basın danışmanı yapmasını manidar olarak karşıladı ve tepki gösterdi.

Ali Rıza Taşdelen'in açıklaması şu görüşlere yer verdi: “Öncelikle 30 Ağustos 1922’de emperyalizme karşı kazandığımız Büyük Zafer’in 100. Yılı dolayısıyla başta Büyük Devrimci Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, vatan uğrunda can vermiş tüm şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyoruz.

Türkiye genelinde bazı CHP’li belediyelerin PKK terör örgütü bağlantılı kişileri belediyede çeşitli konumlarda istihdam etme ve kaynak aktarma haberleri tüm Türkiye’de endişe ile izlenmektedir. Benzer şekilde Mersin Büyükşehir Belediyesi ile ilgili basına yansıyan bazı haberler de Mersin halkında artık iyiden iyiye bir endişe yaratmaya başlamıştır.

 

“SORULARIMIZA YANIT İSTİYORUZ”

Hepinizin bildiği gibi henüz birkaç hafta önce Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı’nın basın danışmanı Serdar Akinan’a belediye bütçesinden 90 saniyelik 5 video karşılığında 375 bin TL, yılda ise yaklaşık 4 milyon TL ödeme yapıldığı haberleri basına yansımıştı. Vatan Partisi Mersin İl Örgütü olarak bir basın açıklaması yaparak biz de tepkimizi göstermiş ve Mersin Büyükşehir Belediyesi’nden iddialara yönelik bir açıklama beklediğimizi dile getirmiştik.

Fakat açıklamamızın mürekkebi henüz kurumadan Serdar Akinan ile ilgili bu sefer de ‘Kandil Dağın Gölgesi’ isimli PKK propagandasının yapıldığı bir belgesel çektiği haberleri karşımıza çıkmış bulunuyor.

Önceki açıklamamızda sorduğumuz, fakat yanıt alamadığımız, Mersin kamuoyunun da cevabını merak ettiği soruları başta Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer olmak üzere, belediye yetkililerine bir daha soruyoruz.

 

“AKİNAN GÖREVİNE NEDEN HALA DEVAM ETMEKTE?”

Serdar Akinan MBB bünyesinde istihdam edilirken sosyal medya paylaşımlarında çeşitli terör eylemlerini savunduğu, ‘’İştar’ın Kızları’’ isimli kitabında PKK’lı teröristleri masumlaştırdığı, PKK propagandasının yapıldığı bir belgesel çektiği biliniyor muydu? O gün bilgi yetersizliği olduğunu kabul edelim, peki bugün bu kişi belediyedeki görevine neden hala devam etmektedir?

Mersin Büyükşehir Belediyesi, halkın ekonomik zorluklarla boğuştuğu bu süreçte Serdar Akinan’a 90 saniyelik 5 video için 375 Bin TL, yıllık ise 4 Milyon TL ödeme yapmış mıdır?

Bu ödeme yapıldı ise, PKK propagandası için çekilen belgesel giderleri ile belediyeden alınan bu ödemelerin bir ilişkisi var mıdır?

Mersin Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere CHP’li belediyeler HDP/PKK ile yaptığı ve yapmayı düşündüğü seçim ittifakının diyetini mi ödemektedir? Verdiği sözleri mi yerine getirmektedir?

Mersin Büyükşehir Belediyesi iddialar hakkında niçin açıklama yapmamaktadır?

Vatan Partisi Mersin İl Örgütü olarak Mersin’in ve Mersin halkının ihtiyaçlarına ve taleplerine hizmet etmesi gereken Mersin Büyükşehir Belediye’sinde yaşanan bu kaygı verici sorunların takipçisi olacağımızı tüm Mersin kamuoyunun bilgisine sunarız” diyerek, ivedi açıklama istediklerini kaydetti.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA