NÜFUS MÜDÜRLÜĞÜ’NDE ELEKTRİK İZDİHAMI! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

NÜFUS MÜDÜRLÜĞÜ’NDE ELEKTRİK İZDİHAMI!


 

​​​​​​​Mersin’de plansız gerçekleşen elektrik kesintisi Akdeniz Nüfus Müdürlüğü’nde kuyruk ve izdihama neden oldu. İşlem yapmak için yaklaşık 2 saat beklemek zorunda kalan vatandaşlar

Hasan Küçük - Barış Çoban

Mersin'de çarşı merkezinde gerçekleşen plansız elektrik kesintisi vatandaşı mağdur etti. Ana hatlarda meydana gelen arıza nedeniyle vatandaş yaklaşık 2 saat elektriksiz kaldı. Elektrik kesintisi Akdeniz İlçe Nüfus Müdürlüğü önünde uzun kuyruk ve zaman zaman izdiham oluşmasına neden oldu. İşlem yaptırmak için sıra nüfus müdürlüğüne girerek sıra alan vatandaşlar elektrik kesintisi nedeniyle dışarı çıkarıldı.

Nüfus müdürlüğü girişinde uzun kuyruklar oluşturan vatandaşlar az sayıda bilgisayarın çalışması nedeniyle tek tek içeri alındı ancak yeni gelenlerle birlikte kuyruk uzadıkça uzadı. Bazı kadınlar kucaklarında bebekleri ile birlikte sıcak havada beklemek zorunda kaldı. Yan taraftaki fotokopici dükkanında ve noterde jeneratör olmasına rağmen Nüfus Müdürlüğü'nde jeneratörün olmaması vatandaşları isyan ettirdi. 

"VATANDAŞ YAKLAŞIK 2 SAAT KUYRUKTA ELEKTİK BEKLEDİ"

Elektriklerin kesik olması nedeniyle yaklaşık 2 saattir beklediklerini ifade eden Feti Çapar isimli bir vatandaş "İşlem yapmak için içeri girmiştik. Sıra beklerken elektrikler kesildi. İçerisi sıcak olduğu için dışarı çıkardılar. Koskocaman nüfus müdürlüğünde bir jeneratör olmaz mı?" şeklinde konuştu.

09.30'da geldiğini ve saatin 11.00'i geçmesine rağmen hala beklediklerini ifade eden Özkan Polat ise

"Nüfus kağıdı değiştirecektik. Elektrikler kesildi. insanlar dışarı çıkarıldı. Millet perişan halde bekliyor. Türkiye'nin en önemli kurumlarından bir tanesinde elektriklerin kesilmesi ve insanların saatlerce kuyrukta beklemesi berbat bir durum" ifadelerini kullandı.

"FOTOKOPİCİDE JENERATÖR VAR KOCA KURUMDA YOK"

Saat 10.00'da randevu aldıklarını ve saat 11.00'i geçmesine rağmen elektrik kesik olduğu için işlem yaptıramadıklarını ifade eden bir vatandaş ise, "Yan tarafımızda fotokopicide bile jeneratör var ancak  koskocaman kurumda jeneratör yok" dedi.

Mustafa Atmaca isimli bir vatandaş ise şunları söyledi: "Saat 09.30'dan beri bekliyorum. Randevumuz vardı. Nüfus müdürlüğüne girdik. Sıra aldım. 15-20 dakika bekledikten sonra elektrikler kesildi ve saat 11.00'i geçti hala bekliyoruz. Vatandaş burada kuyrukta bekliyor. Her şey yolunda diyorlar hiçbir şey yolunda değil."



   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA