"SEÇER TÜRKİYE İÇİN MİLLİ GÜVENLİK SORUNUDUR” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

"SEÇER TÜRKİYE İÇİN MİLLİ GÜVENLİK SORUNUDUR”


 

MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, mecliste düzenlediği basın toplantısında Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’e ağır eleştirilerde bulunarak Seçer’in Türkiye için milli güvenlik sorunu olduğunu iddia etti.

Haber Merkezi

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz TBMM’de Mersin Büyükşehir Belediyesinde gerçekleşen olaylarla ilgili basın toplantısı gerçekleştirdi. Kılavuz “CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer devletimiz, milletimiz ve Türkiyemiz için bir milli güvenlik sorunudur. Vahap Seçer’in Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığına devam etmesi Büyük bir tehlike ve tehdit arz etmektedir. Vahap Seçer Güzel Mersinimiz için yüz karasıdır. Vahap Seçer Mersinli hemşerilerimiz için utanç vesikasıdır. Vahap Seçer’in büyükşehir başkanlığı yapması Masumlar ve mazlumlar için züldür. Mersinli hemşerilerimiz için zulümdür. PKK’lı hainler için ise umuttur, bölücü alçaklar için mutluluktur” dedi.

"CUMHURİYET HALK PARTİSİ TÜRK MİLLETİNE İHANET İÇERİSİNDEDİR"

Mersin Büyükşehir Belediyesinde terör örgütü üyelerinin çalıştırılmasına dair vermiş oldukları soru önergesine İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun cevabı üzerine bir araya geldiklerini ifade eden Kılavuz, "Bugün burada sadece gerçekleri konuşacak ve Mersin Büyükşehir Belediyesinde yaşanan Türk milletinin maşeri vicdanında mahkûm olan hainlikleri açıklığa kavuşturacak ve İhanetin belgelerini ortaya koyacağız. Öncelikle ifade etmek isterim ki; Cumhuriyet Halk Partisi ihanet içerisindedir.  CHP; emperyalistlerden dilendiği iktidar uğruna hainlerle kol kola girmektedir. CHP; Atatürk’ün fikirlerine, cumhuriyetimizin değerlerine, milletimizin hassasiyetlerine, şehitlerimizin emanetlerine hainlik etmektedir. CHP; terör örgütünün siyasi uzantısı HDP’ye kol kanat germekte, Kandildeki teröristlere can suyu vermektedir. Türk devletinin temellerini dinamitleyen CHP yönetimi; Belediyeler aracılığıyla da HDP/PKK’ya yol vermektedir" şeklinde konuştu.

 

"AĞAÇ ZEHİRLEYEN BİR BELEDİYE DÜNYANIN NERESİNDE VAR"

Mersin Büyükşehir Belediyesi kadrolarını bölücü terör örgütü üyelerine açıp bu alçaklığa ortaklık edip susanların ihanet içerisinde olduğunu anlatan Kılavuz, "Çevreden, ağaçtan, ormandan, doğadan bahsedip Mersinimizde Özgecan Aslan Meydanındaki yarım asırlık ağacı matkapla delip asit enjekte ederek zehirleyip öldüren bir belediyeye dünyanın neresinde rastlanmaktadır? Bu zihniyetin psikolojik tahlilini uzmanlarına bırakıyorum. Ayrıca ağacı zehirleyenlerin Belediyeler aracılığıyla bölücü teröristlere hayat vermesi gaflettir. Emeğin üstünlüğünden bahsedip mazlumların, masumların ve emekçilerin ekmeğine kan doğrayanlar, Barış, kardeşlik, eşitlik ve özgürlük gibi sözleri kendilerine paravan yapıp Mersinimizin huzur ve güven iklimine suikast düzenleyenler dalalettedir. Mersin Büyükşehir Belediyesi kadrolarını bölücü terör örgütü üyelerine açanlar, Bu alçaklığa ortaklık edip susanlar ise ihanet içerisindedir" ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

BELEDİYE KADROLARINI HDP/PKK’LILARA PEŞKEŞ ÇEKMEK BÖLÜCÜLÜĞÜN DANİSKASI DEĞİL MİDİR?

Kılavuz'un açıklamaları şöyle:

 31 Mart 2019’da gerçekleşen Mahalli İdareler Seçimlerinde  Özellikle İstanbul, Ankara, İzmir, Adana ve Mersin’de HDP/PKK’nın açık desteğiyle seçimlere giren CHP Seçim sonrası bu desteğin diyetini sonuna kadar ödeme niyetindedir. Mersin’de 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde Mersin Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerinde  HDP-İP ittifakı ve Burhanettin Kocamaz’ın destekleri ile işbaşına gelen CHP’li Belediye,  Seçimlerin akabinde HDP/PKK’lılara verilen kadro sözleri gereğince  Ülkücü-milliyetçi kadroları haksız ve hukuksuz bir şekilde tasfiye etmiş; Boşalan kadroları bölücü terör örgütlerine açarak,  Marjinal sol örgütlere üye ve sempatizan kişileri yerleştirmiştir. Bu ihanet değil de nedir? Belediye kadrolarını HDP/PKK’lılara peşkeş çekmek bölücülüğün daniskası değil midir?

 

İÇİŞLERİ BAKANLIĞIMIZA VERDİĞİMİZ SORU ÖNERGESİNİN CEVABI İHANETİN BOYUTLARINI GÖZLER ÖNÜNE SERMEKTEDİR

Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Mersin’deki CHP’li İlçe Belediyelerinde PKK-KCK, DHKP-C, TKP-ML, TİKKO, MLKP, FETÖ ve dini motifli diğer terör örgütleri ile  İrtibatı ve iltisakı olan, işlem gören, propaganda yapan, gözaltına alınan, tutuklanıp ceza alan  Bununla birlikte uyuşturucu ve madde temini ile tacirliğini yaptığı için işlem gören personellerle ilgili İçişleri Bakanlığımıza verdiğimiz soru önergesinin cevabı  İhanetin boyutlarını gözler önüne sermektedir. İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu Beyefendi soru önergemize vermiş olduğu cevapta “Soru önergesinde bahsi geçen Mersin Büyükşehir Belediyesi ve ilçe Belediyeleri personeli arasında  33 kişi PKK/KCK, 5 kişi FETÖ/PDY ve 2 kişi HİZBULLAH terör örgütü mensubu olduğu gerekçesiyle gözaltına alınmış,  14 kişi adli makamlarca tutuklanmıştır.  Ayrıca; PKK/KCK terör örgütü içerisinde faaliyet yürütmekte iken  Ölen ya da terör suçlarından tutuklu/hükümlü bulunan şahısların yakınlarından 33 kişi  Halen Mersin Büyükşehir Belediyesinde çalışmaktadır.”

 

MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ VE İLÇE BELEDİYELERİNİN TERÖRE CAN SUYU, TERÖRİSTE UMUT OLMUŞTUR

İçişleri Bakanlığımızın vermiş olduğu bu cevap;  Mersin Büyükşehir Belediyesi ve İlçe Belediyelerinin teröre can suyu teröriste umut olduğunun Türkiye’nin bölünmez bütünlüğüne kast eden alçaklara nasıl alan açıldığının açık tescilidir. İçişleri Bakanlığımızın vermiş olduğu bu cevap;  Mersin Büyükşehir Belediyesi ve İlçe Belediyelerinin teröre ve teröriste finansör olduğunun Milletimizin alın teri olan kamu kaynaklarının teröristlere nasıl peşkeş çekildiğinin açık delilidir.

 

"HANGİ YÜZLE HANGİ ŞEREFLE MİLLETVEKİLLİĞİNE DEVAM EDECEKLERDİR?"

Daha önceki basın açıklamalarımızda biz Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in Belediye kadrolarını HDP/PKK’lılara peşkeş çektiğini ifade etmiştik. Bunun üzerine; Türk ordusuna satılık diyecek kadar alçalan Ali Mahir Başarır ve CHP Mersin Milletvekilleri Alpay Antmen ve Cengiz Gökçel koro halinde Bu iddiamızı ispatlamamızı dile getirdiler.  İçişleri Bakanlığımızın soru önergemize vermiş olduğu bu cevap  Mersin Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyeleri HDP/PKK’lılara peşkeş çekilirken alkış tutan, İhanet Mersin’de kol gezerken üç maymunu oynayan  Ali Mahir Başarır, Alpay Antmen ve Cengiz Gökçel’e tarihi bir tokattır. Bu iddiayı dile getirdiğimiz zaman bize şereften bahsedip haysiyet ispatı isteyen, Mersin Büyükşehir Belediyesi’nde tek bir terör örgütü üyesi çalışıyorsa Her türlü yaptırıma razı olacağını söyleyen bu üç tribüncü vekil Şimdi hangi yüzle hangi şerefle milletvekilliğine devam edeceklerdir?

 

"HDP/PKK’LILARA ŞİRİN GÖZÜKME ÇABALARI ARTARAK DEVAM ETMİŞTİR"

Mersin Büyükşehir Belediyesi ve İlçe Belediyelerinin ihanetleri bununla sınırlı kalmamıştır. Teröristbaşı, bebek katili, İmralı canisi Abdullah Öcalan’ın heykelini dikeceğiz diyen, Selahattin Demirtaş’ın kitabından uyarlanan tiyatro, Mersin Büyükşehir Belediyesi kültür merkezinde oynatılmış HDP/PKK’lılara şirin gözükme çabaları artarak devam etmiştir. Terörist Demirtaş’ın 24 Kasım sabahı miting yapın çağrısına sahip çıkan Kemal Kılıçdaroğlu CHP-HDP-PKK ilişkisini ortaya koymuş; CHP mitingi HDP’li yoldaşlarının katılımlarıyla gerçekleşmiştir. Büyükşehir Belediyesi’nde işten çıkarılan bir gazimiz Anamur’a sürgüne gönderilmiş, Yavrusu hasta olan bir anneye Hdp’ye üye ol işini çözelim diyecek kadar alçak bir teklif sunulmuştur. İşini hakkıyla ve layıkıyla yapan engelli bir kardeşimiz bile işinden ekmeğinden edilmiş, Kocası ülkücü olduğu için bir kadına sokak ve cadde temizliği yaptırılmış, Kurban Bayramı mesajında bile PKK’ya selam çakılmıştır. Belediyeye ait araçların plakalarında yer alan TR ifadeleri HDP’li yoldaşları incinmesin diye karalanmıştır. Herkes şunu iyi bilmelidir ki o kara; plakaya değil vatan ve millet aşığı Mersin’e ve Mersinlilere çalınmıştır. 

 

CHP’LİLER AYNUR DOĞAN’IN BÖLÜCÜ ŞARKILARINA  ALKIŞ TUTARAK İHANETLERİNİ PERÇİNLEMİŞLERDİR

Mersin Büyükşehir Belediyesi ve CHP’li ilçe belediyelerinde yaşanan ihanetler bu kadarla sınırlı kaldı sanmayın. Kazım Karabekir Paşa diyor ya; “Öyle puslu bir hava ki şeytan bile Müslüman mintanı giyiyor” İşte şimdi de öyle bir ihanet zamanı ki Atatürkçü görünümlü CHP’li yöneticiler HDP/PKK maskesi takıyor. Şimdi de Mersin Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Sergi Sarayında CHP tarafından düzenlenen Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, Mersin Milletvekili Alpay Antmen ve Cengiz Gökçel’in katıldığı Akdeniz İlçe Seçim Güvenliği toplantısında Abdullah Öcalan’ın fotoğrafı önünde konser veren Teröristlere moral olsun diye şarkılar seslendiren terörist Aynur Doğan’ın bölücü şarkılarına CHP’liler dakikalarca alkış tutmuş İzmir Marşından bu sözde bölücü şarkıya savrulacak kadar  İhanetlerini perçinlemişlerdir.

 

"MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ PKK’LI TERÖRİSTLERİN KARARGÂHI MIDIR VAHAP SEÇER?"

Mersin’deki zafer aynı zamanda HDP’nin zaferidir diyerek HDP/PKK sevgisini ortaya koyan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer bazı haber sitelerinde yer alan Terör örgütünün sözde yöneticileri ve PKK’lı hainlerle boy boy fotoğrafları olan “İştar’ın Kızları” adlı kitabında teröristleri şirin göstermeye çalışıp Bölücü alçak terör örgütünün taleplerini meşrulaştıran, Devletimizin Suriye’deki sınır ötesi operasyonlarını itibarsızlaştırıp DHKP-C adlı terör örgütünün eylemlerini legal göstermeye çalışan Serdar Akinan adlı bir sözde gazeteciyi önce basın danışmanı olarak atayıp  Daha sonra da 90 saniyelik bir tanıtım videosu için yılda yaklaşık 4 milyon TL gibi bir rakam ödemiş; Mersin Büyükşehir Belediyesinin araçlarını bu terörist seviciye tahsis etmiş, Üstüne bir de belediyenin ekipmanlarını ve personelini bu kişinin hizmetine vermiştir. Bu ihanetin izahı var mıdır? Geçtiğimiz günlerde sordum yine soruyorum:

1.Mersin Büyükşehir Belediyesi PKK’lı teröristlerin karargâhı mıdır Vahap Seçer?

2.Mersin Büyükşehir Belediyesi Kandil’in finans kaynağı mıdır Vahap Seçer?

3.Mersin Büyükşehir Belediyesi HDP/PKK’ya ödediğin ve ödeyeceğin diyetin aracı mıdır Vahap Seçer

 

"SEÇER DEVLETİMİZ, MİLLETİMİZ VE TÜRKİYEMİZ İÇİN BİR MİLLİ GÜVENLİK SORUNUDUR"

Bütün bu tarihi hakikatler göstermektedir ki; CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer devletimiz, milletimiz ve Türkiyemiz için bir milli güvenlik sorunudur. Vahap Seçer’in Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığına devam etmesi Büyük bir tehlike ve tehdit arz etmektedir. Vahap Seçer Güzel Mersinimiz için yüz karasıdır. Vahap Seçer Mersinli hemşerilerimiz için utanç vesikasıdır. Vahap Seçer’in büyükşehir başkanlığı yapması Masumlar ve mazlumlar için züldür. Mersinli hemşerilerimiz için zulümdür. PKK’lı hainler için ise umuttur, bölücü alçaklar için mutluluktur. Bizler; vatan yolunda, millet uğruna, bayrak aşkıyla serden geçenler olarak; Milliyetçiliğimizle bu necip millete hizmet aşkıyla yanıp tutuşanlar olarak Vahap Seçer’in, Mersin’deki ihanetine asla göz yummayız. Bölücülere kalkan olan, teröristlere alan açan, ihaneti koynunda saklayanlara da  Hiçbir ikbal ve istikbal kaygısı gözetmeyip sonu ne olursa olsun asla geçit vermeyiz. Nefesimiz daima Vahap Seçer’in ensesindedir.

 

"İHANETLERE ASLA GEÇİT VERMEYECEĞİZ"

Bugün; Mersin Büyükşehir Belediyesinde bu ihanetler yaşanıyorsa, Vatanseverliğin ve milletperverliğin kalesi olan şehrimizin adı HDP/PKK ile anılıyorsa  Bunun yegâne sorumlusu Millet ittifakı ve CHP’nin kirli zihniyetidir. Ben CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanının yaptıklarını Mersinli hemşerilerimizin tertemiz vicdanına havale ediyorum. Bizler öyle inanıyoruz ki bu zihniyet seçimlerde  Mersinli hemşerilerimizin engin feraseti karşısında gereken cevabı alacaktır. Bizler; Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Mersinliler! Mersin’e sahip çıkınız” sözünü şiar edinerek Bu ihanetlere asla geçit vermeyeceğiz. Hiç kimse aklından çıkarmamalıdır ki bu ihanetler cezasız kalmayacaktır. Bu vatanın ekmeğini yiyip ihanet edenler, Silahlı terör örgütü üyelerini besleyip büyütenler, Belediye kadrolarını hain ve alçak teröristlere peşkeş çekenler, Kamu kaynakları ve milletimizin zenginlikleri terör örgütü üyelerine altın tepside sunulurken bu ihanetleri görmezden gelenler Er veya geç hak ettikleri muameleyi ve cezayı göreceklerdir. İnanıyor ve ümit ediyorum ki devletimiz azametiyle bu ihanetler karşısında gerekeni yapacaktır.

 

BU VATAN TÜRK VATANIDIR. BU MİLLET TÜRK MİLLETİDİR. BUNU DA KİMSE ASLA AKLINDAN ÇIKARMAMALIDIR.

Bu vatan Türk vatanıdır. Bu millet Türk milletidir. Bunu da kimse asla aklından çıkarmamalıdır. CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ve CHP yönetimi Hakkı söylemekten vazgeçeceğimizi sanmasın. Hakikati açıklamaktan geri duracağımızı zannetmesin. Biz burada oldukça Mersinli hemşerilerimizin hakkını ve hukukunu korumaya yeminliyiz. Biz burada durdukça Mersinimizin hak ve menfaatlerini savunmaya ant içmişiz. Varlığımız Türk varlığına armağan olsun! Ne Mutlu Türküm Diyene!"


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA