“YAŞAMIMIZDA MUCİZEYİ ANCAK BİZ YARATABİLİRİZ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“YAŞAMIMIZDA MUCİZEYİ ANCAK BİZ YARATABİLİRİZ


 

Saliha Kırmacı’nı kaleminden çıkan Sihirli Ayna raflarda yerini aldı. Kırmacı kitabını şu sözlerle anlattı: “Bu kitabı içimizdeki gücü fark edip onu ortaya çıkarmak için bir yol rehberi olsun diye yazdım. Çünkü yaşamımızda mucizeyi ancak ve ancak biz yaratabiliriz”.

HEDİYE EROĞLU

 

Mersinli yazar Saliha Kırmacı, Armoni yayınlarından çıkan ilk kitabı Sihirli Ayna ile okurla buluştu. “Kendini bulma yolunda iyi yolculuklar” diyerek okura bu yolda eşlik eden Kırmacı, ön sözde “Bu kitabı içimizdeki gücü fark edip onu ortaya çıkarmak için bir yol rehberi olsun diye yazdım” diyerek okuru rahattı.

Kişisel gelişim türündeki kitapta insanın varlığı ve gücüne dair değerlendirmeler yapan Kırmacı, affetmek, sevmek, başarmak, kendinle barışık olmak, diyalog, mutluluk, huzur ve değişim üzerinde kitapseverlerin kişisel gelişimin karmaşık yollarından başarıyla geçmesine yardımcı oluyor.

 

SİHİRLİ GÜÇLER İÇİMİZDE

“Hayatımızda mucizevi bir değişim yaratacak hiçbir güç yoktur” diyen Kıracı, “Sihirli değneği ile birinin bize dokunup hayatımızı değiştirmesini beklersek sonsuza kadar bekleriz. Yaşamımızda mucizeyi ancak ve ancak biz yaratabiliriz. Sihirli güçler içimizde ve biz onları harekete geçirdiğimiz zaman mucizelerde hayatımıza akacaktır. Bu kitabı  içimizdeki gücü fark edip  onu ortaya çıkarmak için bir yol rehberi olsun diye yazdım” diyerek, okurun içindeki güce açığa çıkarası için adeta onu omuz veriyor.

 

SALİHA KIRMACI KİMDİR?

05/06/1973 Erzurum’da başladı yaşam yolculuğuna. Erzurum Vali Hafız Paşa İlkokulu, Şair Nefi Ortaokulu, Erzurum Nene Hatun  Lisesini bitirdikten sonra evlendi ve Mersin’e yarlaştı. 40 yaşında üniversite sınavına girdi ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi Sosyoloji Bölümünü kazandı. 44 yaşında fakülte mezunu ve bir ev hanımıydı.

Çocukluğundan beri görse sanatlarla vakit geçirmeyi çok seviyordu. Kendine küçük bir atölye açtı. İki yıl ebru, hat, tezhip, minyatür eğitimi verdi. Atölyeyi kapatıp 4 yıl özel bir firmada satış temsilciliği yaptı. Pandemide online eğitimler başlayınca NLP, Yaşam Koçluğu, Aile Dizimi, Nefes Koçluğu, Aile Olma, Çocuk Gelişimi, Enegram, Biorezonans, meditasyon koçluğu, eğitimcinin eğitimi, ennagram, yüz yogası, ilişki koçluğu, farkındalık eğitimi, el sanatları teknoloji, saat ve tasarım eğitimlerini aldı. 7 kez kişisel ve karma sergi açtı. 48 yaşında Sihirli Ayna kitabını yazdı. Kitapta 20 yıldır yazdığı şiirlerden 8 tanesini paylaştı. Şimdi online seans ile Yaşam Koçluğu ve Aile Dizimi eğitimleri veriyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA