MERSİNGÜCÜ’NDEN GÜLŞEN HAKKINDA SUÇ DUYURUSU | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MERSİNGÜCÜ’NDEN GÜLŞEN HAKKINDA SUÇ DUYURUSU


 

Haber Merkezi

Mersingücü GSK Başkanı Ahmet Nas ve yönetim kurulu üyeleri,imam hatiplilere yönelik sözleri nedeniyle, şarkıcı Gülşen hakkında suç duyurusunda bulundu.

Mersingücü Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Ahmet Nas ve yönetim kurulu üyeleri, şarkıcı Gülşen’e dava açmak için Mersin Adliyesine gelerek şikayet dilekçelerini savcılığa verdiler.

Adliye önünde basın mensuplarına konuşan Başkan Nas, adaletin tecelli etmesini arzu ettiklerini söyledi.

“Gülşen, bir konser programı esnasında, ‘İmam hatipte okumuş daha önce kendisi, sapıklığı oradan geliyor.” sözleriyle İmam Hatip okullarında okuyan ve mezun olanlar hakkında ağır hakarette bulunmuştur.” diyen Nas, bu sözlerin, sayıları 1 milyon 500 bini aşan imam hatip öğrencilerine ağır bir hakaret olduğunu ifade etti.

Gülşen’in, bu sözleriyle 1 milyon 500 bini aşan imam hatip öğrencisine hakaret etmekle kalmadığını kaydeden Ahmet Nas, “Gülşen bu sözleriyle, imam hatip mezunu olan başta cumhurbaşkanımıza olmak üzere, Meclis başkanımıza, çok sayıda bakanımıza, ülkemizin siyaset, iş dünyası ve akademik dünyadan çok sayıda kişiyi de içine alan ve sayıları milyonları bulan imam hatip mezunlarını da rencide etmiştir ve bu sözlerle onlara da hakaret etmiştir.” şeklinde konuştu.

“Toplumsal barışa en çok ihtiyaç duyduğumuz bir dönemde, Gülşen’in bu sözleri toplumsal barış için yapılan gayretleri boşa çıkaracak bir söylemdir.” diyen ve bunun halkın benimsediği dini değerleri alenen aşağılama suçu olduğunu da ifade eden Nas, ayrıca toplumun tüm kesimlerinin bu suça duyarsız kalmaması gerektiğini söyledi.

Açıklamanın ardından Mersingücü Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Ahmet Nas ve yönetim kurulu üyeleri, şikayet dilekçelerini savcılığa vererek adliyeden ayrıldılar.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA