HIRSIZLAR 5 DAKİKADA 20 BİN LİRALIK HARNUP ÇALDI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

HIRSIZLAR 5 DAKİKADA 20 BİN LİRALIK HARNUP ÇALDI


 

Mersin’in Silifke ilçesinde, kilosu 25 ila 30 lira arasında satılan harnup hırsızların gözdesi oldu. Bir harnup işletme fabrikasına giren hırsızlar beş dakikada 20 bin liralık harnubu kamyonete yükleyip kayıplara karıştı.

Edinilen bilgiye göre, olay, Mersin'in Silifke ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre, harnup fabrikasına gelen hırsızlar içeri girip beş dakikada 20 bin liralık harnubu kamyonete yükleyip kayıplara karıştı. Hırsızlık olayı ise fabrikanın güvenlik kameraları tarafından an be an kayıt altına alındı. Güvenlik kamera görüntüsünde sabaha karşı gerçekleşen hırsızlık olayında öce iki hırsız fabrika önünde yürüyerek ortalığı kolaçan ediyor. Daha sonra bir kamyonetin fabrika dışına gelmesi ile hırsızlık olayı gerçekleşiyor. Fabrika içerisine giren hırsızlar harnup dolu çuvalları kamyonete yükleyerek olay yerinden uzaklaşıyor. Sabah uyandıktan sonra fabrikada çuval dolusu harnupların çalındığını fark eden harnup işleme fabrikası sahibi Mehmet Güven durumu Jandarmaya bildirdi. Farikaya gelen Jandarma ekipleri güvenlik kamera görüntülerini izledi. Olayla ilgili bir kişiyi göz altına alan Jandarma ekipleri şüphelinin ifadesini aldıktan sonra Adliyeye sevk etti. Mahkemeye çıkan bir şüpheli tutuksuz yargılanmak üzere serbest kalırken jandarma diğer dört hırsızı arama çalışmaları başlattı.

Hırsızların bir an önce bulunmasını isteyen Güven, "Harnup para edince hırsızların hedefi haline geldik. İşyerime giren hırsızlar bir ton harnubumu çaldılar. 20 bin lira zararım var. Hırsızların bir an önce bulunmasını istiyorum" dedi.(iha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA