“KATİL KARŞIMIZA ÇIKACAK DİYE KORKUYORUZ” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“KATİL KARŞIMIZA ÇIKACAK DİYE KORKUYORUZ”


 

Mersin’de Seher Aslan’ı öldürdüğü iddiası ile aranan ve yurt dışına kaçtığı düşünülerek hakkında kırmızı bültenle arama kararı çıkarılan Seyfetullah Söylemez’in Muş’ta görüldüğü iddia edilirken anne İpek Aslan “Katil karşımıza çıkacak diye korkuyoruz” dedi.

Hasan Küçük

 

Mersin’de 2 Ekim 2020’de merkez Yenişehir ilçesi Batıkent Mahallesi Soydaş Sitesi’nde  Seher Aslan’ın öldürüldüğü olay şöyle gerçekleşmişti. Besicilik yapan Seyfetullah Söylemez yanındaki arkadaşları Barış Ş. ve Cevdet D. ile saat 02:00 sıralarında bir süre nikahsız yaşadığı Seher Aslan Özkurt’un evinin önüne gitti. Söylemez, Şimşek ile birlikte yanında getirdiği demir kesme makası ile binaya ve ardından Özkurt’un dairesine girdi. Söylemez ile arkadaşı evde bulunan Özkurt ile ilk eşinden olan 2 çocuğunun ellerini plastik kelepçe ile bağlayıp, cep telefonlarını ve Özkurt’un altın yüzüğünü aldı. Ardından da genç kadını dövmeye başladı. Bir fırsatını bulan Seher Aslan Özkurt, dama çıkıp komşularından yardım istedi. Ancak peşinden gelen Söylemez, kadını saçından tutup sürükleyerek getirdiği merdiven boşluğunda başına tabancayla ateş etti. Seher Aslan Özkurt olay yerinde yaşamını yitirdi. Adana’da yakalanan Barış Ş. ve Cevdet D’nin Mersin 3. Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılanması sürerken 23 aydır yakalanamayan asıl katil zanlısı Seyfetullah Söylemez hakkında yurt dışına kaçmış olabileceği gerekçesi ile kırmızı bülten ile arama kararı çıkarıldı. Ancak katil zanlısının Muş’ta bir parkta görüldüğü iddia edildi.

 

KATİL MUŞ’TA PARKTA GÖRÜLDÜ İDDİASI

Kızının katledilmesinin ardından eşi Abdullah Aslan ile birlikte Muş’a taşınan anne İpek Aslan katil Seyfetullah Söylemez’i torunu C.S tarafından bu kentte görüldüğünü ve bununla ilgili emniyete suç duyurusunda bulunduklarını kaydetti.

Kızının ölümünün ardından Mersin’deki yuvalarının dağıldığını ev kiralayarak memleketleri olan Muş’a yerleştiklerini anlatan anne İpek Aslan, “Kızım Seher’in önceki eşinden olan torunum C.S. teyzesi ile birlikte akşam saat 22.00 sıralarında Muş’un Karşıyaka Mahallesi’ndeki Vadi Parkı’na gitmişler. Torunum burada bisiklet sürerken bir kişinin kendisini takip ettiğini görüyor. Önce pek aldırış etmiyor. Daha sonra kendisini takip eden şahsın yanındaki bir aracın içinde katil Seyfetullah’ı görüyor. Muhtemelen torunumu kaçırmak istiyorlar ancak kalabalık olduğu için cesaret edemiyorlar” dedi.

İhbar üzerine olay yerine giden polisin yaptığı araştırmada şahısların araçları terk ettiğini bu araçlardan birinin plakasının ise sahte çıktığını anlatan İpek Aslan, yaşananların ardından Muş’ta polis merkezine giderek şikayetçi olduklarını ve sabaha kadar ifade verdiklerini söyledi.

 

“KATİL TÜRKİYE’DE GEZİYOR”

 Kırmızı bülten ile yurt dışında aranan katil zanlısı Seyfetullah’ı 13 yaşındaki torunu C. S’nin gözü ile gördüğünü anlatan Aslan, “Muhtemelen ya torunumu kaçırmaya çalışacak yada şikayetçi olmaması için tehdit edeceklerdi. Bu şahıs Türkiye’nin her yerinde geziyor. Biz korkuyoruz. Paramız yok ki Ankara’ya gidip sesimizi duyuralım. Ankara’dakiler bizim sesimizi duysun. Yurt dışında olabileceği için kırmızı bülten ile arama çıkarıldı ama katil Türkiye’de. Ben nereye gideyim nereye kaçayım. Adamın bir çetesi hapiste bir çetesi peşimizde. Katil karşımıza çıkacak diye korkumuzdan dışarı çıkamıyoruz Bizede sıkacak diye korkuyoruz. ” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA