MEZİTLİ YAZLIK SİNEMANIN DUVARLARI SANATÇILARIN RESİMLERİ İLE DONATILDI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MEZİTLİ YAZLIK SİNEMANIN DUVARLARI SANATÇILARIN RESİMLERİ İLE DONATILDI


 

Haber Merkezi

 

Mezitli Kent Konseyi Kültür ve Sanat Çalışma Grubu, Mezitli’de yaz sıcaklarının vazgeçilmezlerinden olan Yazlık Sinemaya muhteşem bir fırça dokunuşu yaptı. Yazlık Sinemanın duvarlarına Türkan Şoray, Fatma Girik, Tarık Akan, Cüneyt Arkın, Kemal Sunal gibi Türk Sinemasının unutulmaz sanatçılarının resimlerini yaptı.

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Yazlık Sinemanın duvarlarına sanatçıların resimlerini yapan Mezitli Kent Konseyi Kültür ve Sanat Çalışma Grubunun çalışmalarını ziyaret etti. Bir süre fırçayı alarak resim yapanlara destek olan Başkan Tarhan, gösterdikleri duyarlılık ve belediye çalışmalarına verdikleri destekler nedeniyle teşekkürlerini iletti.

Başkan Tarhan, ziyareti sırasında Mezitli Kent Konseyi Başkanı Sibel Gelbul'a da pastalı sürpriz doğum günü kutlaması yaptı.

Mezitli Kent Konseyinin çok değerli çalışmalar yaparak kente çok değerli katkılarının bulunduğuna vurgu yapan Başkan Tarhan, “Pek çok projemizde bizlere destek vererek Belediyemizin en önemli gönüllü destekleri oluyorlar. Bugün de Yazlık Sinemamızın duvarlarına, tamda olması gerektiği gibi Türk Sinemasına büyük katkıları bulunan unutulmaz sanatçılarımızın resmini yapıyorlar. Türk sineması nostaljisini Yazlık Sinemamızın duvarlarında yaşatıyorlar. Ben de hem moral vermek hem de bu güzel anlara tanıklık etmek için ziyaret ettim. Kendilerine çok teşekkür ediyorum” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA