“İYİ BİR TARSUS İDMAN YURDU İZLETECEĞİZ” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“İYİ BİR TARSUS İDMAN YURDU İZLETECEĞİZ”


 

TFF 2. Lig 1. Grupta mücadele edecek olan Tarsus İdman Yurdu Teknik Direktörü Serdar Bozkurt iyi yeşil sahalarda iyi bir Tarsus takımı izleteceklerini söyledi.

Hasan Küçük

 

Geçen sezon 1. Lige çıkmayı kıl payı kaçıran ve bu yıl TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele edecek olan Tarsus İdman Yurdu Afyonkarahisar kampının ardından döndüğü Tarsus’ta Anagold 24 Erzincanspor ile deplasmanda yapacağı sezonun ilk karşılaşması için hazırlıklarını sürdürüyor. Tarsus İdman Yurdu Teknik Direktörü Serdar Bozkurt Burhanettin Kocamaz tesislerinde bir basın açıklaması yaparak kamp süreci ve çalışmalarla ilgili bilgi verdi.

Erzurum ve Afyonkarahisar’da çok güzel iki iyi kamp yaptıklarını ifade eden Bozkurt, “Erzurum’da tamamen fizik kondisyona yönelik çalışmalar yaptık. Güç anlamında kuvvet kazandık” dedi.

 

“LİGİN ERKEN BİTMESİ BÜYÜK SORUN”

İkinci ligin erken bitmesinin futbolcular için büyük bir sorun olduğunu vurgulayan Bozkurt,”İkinci lig Mayıs ayı başında bitiyor. Tarsus takımı  play off oynadı. Ayın 20’si gibi bitti. Temmuz’un 20’sinde sezon açıldı. Nereden bakarsanız bakın 80 günlük bir ara oluşuyor. Maalesef Türkiye’de futbolcular bizim oyuncularımıza özgü bir konu değil çok antrenmansız kalıyor. Zeten 2-3 hafta sonra vücut sıfırlıyor. 60-70 gün antrenman yapmayan bir bünyeyi düşünün bunları toparlamak kolay olmuyor. Bunun için çok iyi bir planlama yapmak gerekiyor” şeklinde konuştu.

 

“HAZIRLIK SÜRECİNDE SAKATLIK YAŞAMADIK”

Hazırlık süresini çok iyi bir şekilde sakatlık yaşamadan atlattıklarını anlatan Bozkurt, “Çok ufak tefek sakatlıklar olabiliyor. Bunlar çok normal ama uzun süreli bir sıkıntı yaşamadık. Bu bizim adımıza sevindirici. Yüklenmeyi ona göre yaptık. Bir anda yüklensek büyük sakatlıklar çıkabilirdi. Bu nedenle ilk 4-5 hafta takımlarda, rakiplerde eğer iyi planlama yapılmadığı takdirde sakaklıklar ortaya çıkacaktır” dedi.

 

“FAYDALI BİR HAZIRLIK DÖNEMİ GEÇİRDİK”

İyi bir kamp dönemi geçirdiklerini vurgulayan Bozkurt, “Hazırlık maçlarına gelişim maçları olarak bakıyoruz. Bir çok camia, yönetim, taraftar ve basın hazırlık maçındaki skorlara çok odaklanabiliyor. Ama hazırlık maçına bakılan pencere çok önemli. Bizim baktığımız pencere; bu takım nasıl gelişebilecek bu takım neler yapılabilecek bunları görmek istedik. 3 maç berabere kaldık. 1 maç yendik. Bütün maçları normalde rahat kazanabilecek bir oyun ortaya koyduk. Bu bizim sevindirici. Birde hazırlık maçlarında hangi oyuncu kiminle daha verimli oynayabilir hangi sistem bu takım için daha uygundur onu görme açısından bizim açımızdan faydalı geçti” ifadelerini kullandı.

 

“TAKIMDAN MEMNUNUM”

Takımdan memnun olduklarını anlatan Bozkurt şunları söyledi: “İlk haftalar iyi bir şekilde iyi bir skor almak istiyoruz. ilk 4-5 haftanın ardından oyun sistemi oturduktan sonra iyi bir Tarsus takımı iyi bir Tarsus İdman Yurdu takımı izleteceğimizi düşünüyoruz.”


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA