DEVA’DA AKDENİZ VE ÇAMLIYAYLA BAŞKANINI BULDU | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

DEVA’DA AKDENİZ VE ÇAMLIYAYLA BAŞKANINI BULDU


 

DEVA Partisi Mersin İl Teşkilatında iki ilçe başkanı daha belli oldu. Mersin DEVA’da Akdeniz ve Çamlıyayla ilçe başkanlarının ataması yapıldı.

Haber Merkezi

 

DEVA Partisi Mersin’de Akdeniz ve Çamlıyayla ilçe başkanlarının ataması yapıldı. Mersin İl Başkanı Cenk Cenkcimenoğlu ve yönetim kurulu üyelerinin kararı sonrası Çamlıyayla’da Orhan Temir, Akdeniz’de ise Ömer Özdemir DEVA Partisi Genel merkezi tarafından onaylanarak çalışmalara başladı.

Ayrıca, Mut ilçe başkanı Turgay Özdemir ve Anamur İlçe başkanı Murat Doğan tarafından hazırlanan ilçe yönetimleri de Genel Merkez tarafından onaylanarak ilçe seçim kuruluna verildi.

Temir ve Özdemir’e yetki belgeleri düzenlenen törenle, İl başkanı Cenk Cenkcimenoğlu, Kadın Çalışmalarından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Songül Abdan, Tarım, Enerji ve Ulaştırma Politikalarından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Sedat Topuoğlu, Halkla İlişkilerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Taner Işıkbay tarafından verildi.

DEVA Partisinin, Türkiye genelinde olduğu gibi Mersin’de de çalışmalarına ara vermeden devam ettiğini belirten Başkan Cenkcimenoğlu, zor süreçte görev alarak Türkiye’nin sorunlarına DEVA olmak için kolları sıvayan Orhan Temir ve Ömer Özdemir’e teşekkür etti.

Atanan ilçe başkanlarına görevlerinde başarılar dileyen Başkan Cenkcimenoğlu, “Bu zorlu süreçte ülkemizde yaşanan sorunların çözümü için elini taşın altına koyarak görev alan herkesi ben ‘cesurlar hareketi’ olarak adlandırıyorum. Büyük özveri göstererek, yeri gelip işine, yeri gelip ailesine ayırması gereken zamanda ülkemizin kurtuluşu için bizimle el ele veren arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Genel Başkanımız Ali Babacan’ın liderliğinde hep birlikte çok çalışacağız” diye konuştu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA