İŞKUR PERSONELİNE “NARKOTİK SUÇLARLA MÜCADELE” EĞİTİMİ VERİLDİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

İŞKUR PERSONELİNE “NARKOTİK SUÇLARLA MÜCADELE” EĞİTİMİ VERİLDİ


 

Mersin Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü hizmet içi eğitimleri kapsamında, Mersin Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından, Mersin Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü personeline “Narkotik Suçlarla Mücadele” eğitimi verildi.

Haber Merkezi

 

Mersin Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü toplantı salonunda 2 oturumda toplamda 170 İŞKUR personeline yönelik olarak düzenlenen eğitimde Narkotik suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünde görevli polis memuru Fikret Özlü tarafından “En İyi Narkotik Polisi Anne, Narkorehber Eğitimi, Gençlik Modülü Eğitimi ve UYUMA uygulaması” hakkında bilgilendirmeler yapıldı.

Narkorehber Eğitimi ile Uyuşturucu Madde arzı ile mücadele ve korunma yolları ile ilgili farkındalık oluşturmak amacıyla bilgiler paylaşan Özlü, Çocukların ve gençlerin uyuşturucu kullanımının önüne geçmek için anne duyarlılığından faydalanmak amacıyla hayata geçirilen En İyi Narkotik Polisi Anne projesiyle gençlerin özellikle evde uyuşturucu kullanımıyla ilgili olarak annelerde farkındalık oluşturmanın amaçlandığını belirtti. Uyuşturucuyla Mücadele Uygulaması (UYUMA) projesiyle cep telefonuna indirilebilen bu uygulama sayesinde uyuşturucu satıcılarının bir tuşla ihbar edilerek, güvenlik birimlerine hızlı ulaşımın hedeflendiğini belirten Özlü, toplumsal bilincin Narkotik suçlarla mücadelede çok önemli olduğunu belirtti.

Eğitim Sonunda konuşma yapan Mersin Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Mustafa Kutlu Uyuşturucu Madde arzı ile mücadele ve korunma yolları ile ilgili olarak öncelikle çocukların, gençlerin, yetişkinlerin maddeye bağımlı olmamasını sağlamak amacıyla Ailelerden başlayarak toplumun her kesiminde bir farkındalık kazandırılmasının önleyici olarak hedeflenmesi gerektiğini söyledi. Mersin Emniyet Müdürlüğünün bu husustaki çalışmalarından memnuniyet duyduğunu ifade ederek Emniyet Müdürlüğü yetkililerine teşekkür eden Kutlu, kurumlararası işbirliklerinin hizmet içi eğitimlerle devam edeceğini belirtti.

Eğitim Polis Memuru Fikret Özlüye “Teşekkür Belgesi” verilmesiyle sona erdi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA