‘EN BAŞARILI BELEDİYE BAŞKANI’ ANKETİNDE MERSİN YOK! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

‘EN BAŞARILI BELEDİYE BAŞKANI’ ANKETİNDE MERSİN YOK!


 

Aralarında Mersin’in de olduğu 30 büyükşehir ve merkez ilçelerinde yapılan ankette göre ‘en başarılı belediye başkanı’ olan 10 isim belirlendi. Ancak listede Mersin’den bir tane bile isim yer alamadı!

Haber Merkezi

 

2023 seçimlerinin yaklaşmasıyla birlikte anket şirketleri tarafından yapılan anketlerin sayısı da giderek artıyor. PİAR Araştırma tarafından aralarında Mersin’in de olduğu 30 büyükşehir ve merkez ilçelerinde, 'Türkiye'nin En Başarılı İlçe Belediye Başkanı kim?' diye soruldu. Ankette ilk sırayı İzmit Belediyesi'nin CHP'li başkanı Fatma Kaplan Hürriyet aldı.

 

30 BÜYÜKŞEHİR VE MERKEZ İLÇELERDE SORULDU

PİAR Araştırma tarafından yapılan "Türkiye'nin En Başarılı İlçe Belediyeleri 2022" anketi sonuçlandı. 5 Temmuz-1 Ağustos 2022 tarihleri arasında 30 büyükşehir ve merkez ilçelerinde yapılan ankete yüz yüze, telefon ve SMS link yönlendirme yöntemleri kullanılarak 94 bin 510 kişi katıldı.

 

BİRİNCİ SIRADA CHP'Lİ İKİNCİ SIRADA AK PARTİLİ İSİM VAR

Yapılan anket sonrasında yüzde 70.1 oranında oy alan İzmit Belediye Başkanı CHP'li Fatma Kaplan Hürriyet, Türkiye'nin en başarılı ilçe belediye başkanı oldu. Hürriyet'in birinci olduğu ankette Keçiören Belediye Başkanı AKP’li Turgut Altınok yüzde 67.3 oy oranı ile ikinci olurken Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin yüzde 62.3 ile üçüncü sırada yer aldı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA