ÖLÜ KAZLAR YOLA SAÇILDI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ÖLÜ KAZLAR YOLA SAÇILDI


 

Tarsus Belediyesi Zabıta İşleri Müdürlüğü saha çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda ekipler ihbar üzerine gittiği Yaramış Mahallesi’nde yol üzerinde bulunan 15 adet kazın sebebi bilinmeyen bir şekilde öldüğünü tespit ederek olayla ilgili inceleme başlattı.

Haber Merkezi

 

Tarsus Belediyesi Zabıta ekipleri gelen ihbar üzerine gittiği Yaramış Mahallesi’nde asfalt yolda yaklaşık 15 adet beyaz renkli kazın bilinmeyen bir sebeple ölmüş olduğunu tespit etti. M.N.K isimli şahsa ait olduğu tespit edilen kazlar, gece ikamet ettiği adresteki küseme getirildiğinde eksik oldukları fark edildi. Bu durumun sık yaşanması sebebiyle kazların kendiliğinden geri döneceğini  düşünen M.N.K, kayıp hayvanlarının gelmemesi üzerine Yaramış Mahallesi istikametine yürüyerek kazlarını aradı.  Bu esnada yol üzerinde 15 adet beyaz renkli kazını ölü vaziyette gördü. Sonrasında kazları yolun üstünden ve çevreden kaldırmayarak evine geri döndü. Ardından ihbar üzerine Tarsus Belediyesi Zabıta ekipleri olay yerine gelerek gerekli incelemeleri başlattı. Kazların sahibi M.N.K olayla ilgili ise kimseden şikayetçi ve davacı olmadığını beyan etti.

 

İDARİ İŞLEMLER BAŞLATILDI

Tarsus Belediyesi Zabıta İşleri Müdürlüğü tarafından konuyla ilgili belediye emir ve yasakları doğrultusunda gerekli idari işlemler başlatıldı. Hala canlı olarak belirlenen bir tane kaz ise gerekli sağlık taramalarının ardından Tarsus Hayvanat Bahçesine gönderildi.

Cansız olarak bulunan kazların ise gerekli kurum ve kuruşlar tarafından imhaları gerçekleştirildi. Tarsus Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü kazların bulunduğu yolları olay sonrası temizledi. Konuyla ilgili detaylı incelemeler sürüyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA