“PTT’DE İHS’Lİ PERSONEL KADROYA ALINSIN” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“PTT’DE İHS’Lİ PERSONEL KADROYA ALINSIN”


 

Mersin’de ’Kamuda Sözleşmeli Personel’’ konusunun çözüme kavuşturulacağı belirtilmesine rağmen sonuç alınamayan PTT’de çalışan İdari Hizmet personelinin kadroya alınması için çağrı yapıldı.

Hasan Küçük

 

Mersin’de Haber-Sen tarafından PTT’de çalışan İdari Hizmet Personeli’nin kadroya alınması talebiyle Eğitim-Sen binasında basın açıklaması gerçekleştirildi. Haber-Sen 7 No’lu Şube Basın,Yayın ve İletişim Sekreteri İbrahim Halil Okdem burada yaptığı açıklamada, Toplu sözleşme görüşmelerinde kamuda yer alan tüm sözleşmeli personellerin kadroya alınması hususunda çalışma yapılacağının ve 2023 yılı içerisinde ‘’Kamuda Sözleşmeli Personel’’ konusunun çözüme kavuşturulacağı belirtilmesine rağmen

PTT A.Ş bünyesinde çalışan İdari Hizmet Sözleşmeli personelin bu kapsama alınmadığı gibi tartışmaya bile açılmadığını kaydetti.

PTT AŞ bünyesinde istihdam olunan İdari Hizmet Sözleşmeli personel modelinin Anayasada ve 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununda öngörülen bir istihdam modeli olmadığını ifade eden Okdem, “İdari Hizmet Sözleşmeli olarak istihdam edilen emekçilerin, mali, özlük, sosyal hakları bakımından adaletin sağlanması için biran önce kadro verilmelidir. PTT de çalışan İHS’li emekçilerin yapılacak olan çalışmanın içine dahil edilmelidir” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA