’GÖKBEY’ OPERASYONUNDA 2 MİLYON ADET CAPTAGON ELE GEÇİRİLDİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

’GÖKBEY’ OPERASYONUNDA 2 MİLYON ADET CAPTAGON ELE GEÇİRİLDİ


 

Mersin’de bir tırda yapılan aramada 310 kilogram halinde poşetlenmiş 2 milyon adet captagon uyuşturucu hap ele geçirilirken, göz atına alınan 4 şüpheli adliyeye sevk edildi. Tırın yakıt deposuna yapılan özel bölmeye saklanan captagonlar tek tek bulunduğu yerden çıkarılırken, ’Gökbey’ ismi verilen film gibi operasyon anı ise kameralara saniye saniye yansıdı.

Edinilen bilgiye göre, Mersin İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Suriye'den gelen bir tırda yüklü miktarda uyuşturucu bulunduğunu tespit etti. Türkiye'ye giren tırı saniye saniye izlemeye alan polisler, boş olarak geldiği Mersin'in merkez Akdeniz ilçesi otoban çıkışındaki Hal Kompleksi Kavşağı'nda durdurdu.

'Black' isimli narkotik köpeğinin de katıldığı 'Gökbey' operasyonunda, tırın yakıt deposunda oynamalar olduğu tespit edildi. Bunun üzerine detaylı arama için emniyete çekilen tırın yakıt deposunda zula olduğu belirlendi. Ekipler tarafından açılan bölmede, poşetler içinde paketlenmiş 310 kilogram halinde 2 milyon adet captagon uyuşturucu hap ele geçirdi. Haplar bulunduğu yerden tek tek çıkarılırken, film gibi yapılan operasyon anı ise kameralara saniye saniye yansıdı. Uyuşturucunun Suriye'den alınıp Avrupa ülkelerine gideceği öğrenildi. Olayla ilgili B.K., M.A, A.K. ve N.H. gözaltına alındı. Gözaltına alınan 4 şüpheli, adliyeye sevk edildi.

 

BAKAN SOYLU MERSİN POLİSİNİ TEBRİK ETTİ

Öte yandan, dün gerçekleştirilen başarılı operasyonla ilgili olarak İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Twitter hesabından Mersin Emniyet Müdürlüğünü kutladı. Soylu, "Uyuşturucuyla mücadelemiz, hız kesmiyor. Mersin Akdeniz ilçesinde takip sonucu bir tırda yapılan aramada yasadışı yollarla ülkemize giren ve yurt dışına gönderilmek istenen 310 kilo (2 milyon adet) captagon hap ele geçirildi, 4 kişi gözaltında. Mersin Emniyetimize tebrikler" ifadelerini kullandı. (İha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA