TİY’DE BURHAN EŞER ŞOKU | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TİY’DE BURHAN EŞER ŞOKU


 

Tarsus İdman Yurdu’nda karşılıklı olarak anlaşılarak ayrılan Burhan Eşer’in ödemesini alamaması ile ilgili açıklamasına yönetimden yalanlama geldi. TİY yönetimi Eşer’in garanti para ve belge istemesine olumsuz yaklaşıldığı için ayrılma kararı aldığını savundu.

Hasan Küçük

 

TFF 2. 1. Grupta mücadele etmeye hazırlanan Tarsus İdman Yurdu’nda ayrılık  haberi erken geldi. 25 gün önce sarı lacivertli ekibe katılan Burhan Eşer takımdan ayrıldı.

TFF 2. Lig hazırlıklarını Afyonkarahisar’da sürdüren Tarsus İdman Yurdu’nda daha lig başlamadan Burhan Eşer’in takımdan ayrıldığı ifade edildi. Geçtiğimiz sezonu play-off müsabakaları sonucunda şampiyon tamamlayan Bodrumspor’dan transfer edilen Eşer’in daha bir ay bile olmadan takımdan ayrılması şaşkınlık yarattı. Tarsus İdman Yurdu’ndan yapılan açıklamada, Sezon başında anlaşmaya vardığımız Burhan EŞER ile karşılıklı olarak anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Kendisine takım içindeki birlik beraberliğe verdiği katkı ile hizmetlerinden ötürü teşekkür ederiz” denildi.

 

TİY: “FAZLA PARA İSTEDİ”

Tarsus Idman Yurdu Spor Kulübü Yönetim Kurulu ise Eşer ile anlaşmazlıkta gerçek olan şeyin futbolcunun takımdan ayrılma sebebinin olası bir ödeme aksaklığında tüm sezonu kapsayan garanti parayı kabul etmemeleri olarak açıkladı.

TİY yöneimi, yaptığı açıklamada “Sezon başında transfer ettiğimiz oyuncularımızdan Burhan Eşer ile yollarımızı ayırdığımızı sosyal medya hesabımızdan duyurmuştuk. Burhan Eşer ayrılmadan önce bizlerden kendisine yapılacak ödemelerin taahhüt detayında belirtilen miktarın bahse konu tarihte ödenmemesi durumunda tüm sezonun alacağını hak etmiş sayılır ibaresini sözleşmesine madde olarak koydurmak istemiştir. Yöneticilerimiz tarafındam yapılan değerlendirmede kulübümüzün menfaatleri doğrultusunda bu istek kabul görmemiştir. Bunun üzerine Teknik ekibimizle konu ile ilgili görüş alışverişinde bulunulmuş futbolcu ile yollarımızın ayrıldığı bildirilmiştir. Bu ayrılık neticesinde oyuncumuza takım içindeki birlik beraberliğe verdiği katkı ile hizmetlerinden ötürü teşekkür edilmiştir. Bu anlaşmazlıkta gerçek olan şey futbolcumuzun takımdan ayrılma sebebi ‘olası bir ödeme aksaklığında tüm sezonu kapsayan garanti parayı’ kabul etmememizdir. Göreve geldiğimizde bugüne kadar dün olduğu gibi bugünde  kulübümüzün tek maddi destekçisi Tarsus İdman Yurdu Onursal Üyesi ve Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’dır. Takımımıza verdiği maddi katkıyı böylesi garanti para isteyen kulübümüzün hedefine ve yapısına uymayan oyunculara harcayamayız.

Nitekim Afyonkarahisar’daki 2. etap kampımız son derece verimli ve istenilen düzeyde devam etmektedir. Yolumuzu ayırdığımız Burhan Eşer ile bir güç kaybı yaşanmamıştır. Belediye Başkanımız Dr. Haluk Bozdoğan’ın verdiği güç ve kararlılıkla hedefimiz olan 1. Lige ulaşacağız” ifadelerine yer verdi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA