“İŞ ARAYANLARI, İŞ HAYATINA HAZIRLIYORUZ” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“İŞ ARAYANLARI, İŞ HAYATINA HAZIRLIYORUZ”


 

Toroslar Belediyesinin Kariyer Merkezi, iş arayanlara çare oluyor. Merkeze kayıt yaptıran gençler, Toroslar Belediyesi Kariyer Merkezi ile İŞKUR İş Kulübü işbirliğinde düzenlenen “İş Kulübü Eğitimini” tamamlayarak belgelerini aldı.

Haber Merkezi

 

Toroslar Belediyesinin Kariyer Merkezi, işveren arasında kurduğu köprü vazifesiyle iş arayanların yüzünü güldürüyor.

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz’ın istihdamın artırılmasına yönelik projelerinden biri olan merkez, hayata geçtiği kısa bir süre içinde 223 kişinin farklı meslek gruplarında işe yerleşmesini sağladı.

Merkeze kayıt yaptıran gençler, Toroslar Belediyesi Kariyer Merkezi ile İŞKUR İş Kulübü işbirliğinde düzenlenen “İş Kulübü Eğitimini” tamamlayarak belgelerini aldı.

 

İŞ ARAMA BECERİLERİNDEN MÜLAKAT TEKNİKLERİNE KADAR EĞİTİM ALDILAR

Gençlerin kariyer planlamasına yardımcı olmak amacıyla düzenlenen eğitimde; iş arama becerileri, işgücü, piyasa, özgeçmiş hazırlama ve mülakat teknikleri konularında alanında uzman eğitimciler tarafından bilgiler verildi.

 

“İŞ ARAYANLARI, İŞ HAYATINA HAZIRLIYORUZ”

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Kariyer Merkezi ile hem istihdam sağladıklarını hem de düzenledikleri eğitim çalışmalarıyla iş arayanları iş hayatına hazırladıklarını söyledi.

Kariyer Merkezinde ihtiyaca göre birçok sektörde eğitimler verildiğini belirten Başkan Yılmaz; “Kentimizdeki firmalar, sanayi kuruluşları ve işyerlerinin insan kaynakları ile istişare halinde çalışmalar yürütüyoruz. İş arayanları, firmaların personel talepleri çerçevesinde iş pozisyonuna yönlendiriyoruz. İstihdam edilenlerin arasında yer alan lisans, önlisans, ortaöğretim ve ilköğretim mezunu vatandaşlarımız, vasıf ve yeteneklerine göre iş başı yaptı. Kariyer Merkezimiz ile vatandaşlarımızın iş bulmalarına ve işverenlerin de nitelikli eleman ihtiyacına çare olmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA