HEDEFE ADIM ADIM | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

HEDEFE ADIM ADIM


 

TFF. 2. Lig Beyaz Grupta şampiyonluk mücadelesi verecek Tarsus İdman Yurdu hedefine ulaşmak için Afyonkarahisar’daki çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Hasan Küçük

 

Geçen sezon 1. Lige çıkmayı kıl payı kaçıran Tarsus İdman Yurdu bu yıl işi sıkı tutuyor. Erzurum kampının ardından 2. kampını Afyonkarahisar’da sürdüren sarı lacivertli ekip günde çift idman yapıyor. Kampa katılan Kulüp 2. Başkanı Aydın Polat ta çalışmaları yerinde izleyerek futbolculara moral verdi.

Takım ile birlikte hazırlık çalışmaları için Afyonkarahisar’da bulunan Genel Sekreter Tolunay Duman, gazetemize yaptığı açıklamada, Tarsus ekibinin Afyonkarahisar’daki kamp çalışmalarına ara vermeden devam ederek hedefe doğru emin adımlarla ilerlediğini söyledi. Hırslı ve neşeli ve uyumlu bir şekilde geçen çalışmalarda Teknik Direktör Serdar Bozkurt ve yardımcı hocaların takımı sezona hazırladığını anlatan Duman, 14 gün sürecek olan kamp ayın 18’inde bitecek. Ondan sonra sezonun ilk deplasman maçı olan Erzincan karşılaşması için hazırlıkları Tarsus’ta sürdürecek” şeklinde konuştu.

 

2. HAZIRLIK MAÇI BUGÜN

26 futbolcunun katıldığı kampta moraller yerinde olduğunu anlatan Duman, Takımın sabah ağırlıklı fitness, ikindi üzeri ise taktik, teknik olmak üzere günde çift idman yaptığını söyledi. Duman, hazırlık maçları ile ilgili ise şunları söyledi: “4 tane hazırlık maçı yapılacaktı. Biri yapıldı. Geriye 3 hazırlık maçı kaldı. 2. hazırlık maçımızı saat 17.00’de Sapanca ile Perşembe günü (yarın) yapacağız.  3. Hazırlık maçımızı Pazartesi günü Serik, 4. hazıklık maçımızı ise haftaya Perşembe günü Fethiye ile yapacağız”     


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA