SEHER ASLAN’IN ANNESİNDEN TEHDİT İDDİASI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

SEHER ASLAN’IN ANNESİNDEN TEHDİT İDDİASI


 

Firari katil zanlısı Seyfetullah Söylemez’in kırmızı bültenle arandığı Seher Aslan davasında Anne İpek Aslan, davadan vazgeçmeleri için tutuklu 2 sanığın yakınları tarafından tehdit edildiğini öne sürdü.

Hasan Küçük

 

Mersin’de 2 Ekim 2020’de merkez Yenişehir ilçesi Batıkent Mahallesi Soydaş Sitesi’nde  Seher Aslan’ın öldürüldüğü olay şöyle gerçekleşmişti. Besicilik yapan Seyfetullah Söylemez yanındaki arkadaşları Barış Ş. ve Cevdet D. ile saat 02:00 sıralarında bir süre nikahsız yaşadığı Seher Aslan Özkurt’un evinin önüne gitti. Söylemez, Şimşek ile birlikte yanında getirdiği demir kesme makası ile binaya ve ardından Özkurt’un dairesine girdi. Söylemez ile arkadaşı evde bulunan Özkurt ile ilk eşinden olan 2 çocuğunun ellerini plastik kelepçe ile bağlayıp, cep telefonlarını ve Özkurt’un altın yüzüğünü aldı. Ardından da genç kadını dövmeye başladı. Bir fırsatını bulan Seher Aslan Özkurt, dama çıkıp komşularından yardım istedi. Ancak peşinden gelen Söylemez, kadını saçından tutup sürükleyerek getirdiği merdiven boşluğunda başına tabancayla ateş etti. Seher Aslan Özkurt olay yerinde yaşamını yitirdi. Barış ve Cevdet D. Adana’da yakalanırken hakkında kırmızı bültenle arama kararı çıkarılan asıl katil zanlısı Seyfetullah Söylemez olayın üzerinden 22 ay geçmesine rağmen hala yakalamadı. 

 

“EN AĞIR ŞEKİLDE CEZALANDIRILSIN”

Davanın Pazartesi görülen 7. Duruşmasında sanıkların tutukluluğunun devamına karar verilirken anne İpek Aslan gazetemize yaptığı açıklamada  40 yıllık yuvasının dağıtıldığını evladının içinde öldürüldüğü kaydetti. “Ben, eşim ve 2 yetim 2 senedir sokakta yatıp kalkıyoruz” diyen Aslan, “ Evlat gitti, ev gitti, 40 yıllık yuvam dağıldı. Sokakta kaldık. Katil dışarıda geziyor. Nerede olduğunu bilmiyoruz. Bazıları çiftliğinde sığınak yaptığını ve orada saklandığını söylüyor. Olayda Cevdet D. denilen şahıs katili kaçırmak, kurtarmak için sabaha kadar kapıda bekliyor. Bunlar yerini biliyor ama söylemiyor. Barış Ş. ise evimin içinde çıplak geziyor. Koltuklarımda oturuyor. Sehpalarımda sigara söndürüyor. Evladıma işkence yapıyorlar. Evladımın kafasını eziyorlar. 7 kurşunla öldürüp kaçıyorlar” dedi. Sadece Türkiye değil tüm dünyanın sesini duymasını isteyen acılı Anne, “Gece evime giren 3 kişiden evladımı öldüren dışarıda geziyor. İkisinin ailesi ise davadan vazgeçmem için beni tehdit ediyorlar ama davadan asla vazgeçmeyeceğim. Kızımın asıl katili olan Seyfetullah Söylemez’in bir an önce yakalanıp gereken en ağır cezayı almasını istiyorum” şeklinde konuştu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA