MEÜ’LÜ PROFESÖR TWİTTER’DAN YARDIM İSTEDİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MEÜ’LÜ PROFESÖR TWİTTER’DAN YARDIM İSTEDİ


 

Barselona’da yapılacak Avrupa Kardiyoloji Kongresine davet edilen MEÜ Tıp Fakültesi Kardiyoloji profesörü Dr. Dilek Çiçek Yılmaz, pasaportunun yetişmesi için twitter’dan yardım istedi.

HEDİYE EROĞLU

 

Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü’ne yönelik, son günlerde artan geciken işlem şikayetlerine bir yenisi de Mersin’den geldi.

Ağustos sonunda Barselona'da yapılacak Avrupa Kardiyoloji Kongresine davet edilen, kongrede de görevli olan Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Kardiyoloji Ana Bilim Dalında profesör olan Dr. Dilek Çiçek Yılmaz, yeşil pasaport süre uzatımı için başvuru yaptı. Ancak aradan geçen uzun zamana rağmen pasaportun basıma verilmemesi üzerine Dilek Çiçek Yılmaz, çareyi sosyal medya platformu twitter üzerinden yardım istemekte buldu.

 

GENEL MÜDÜRÜ ETİKETLEYEREK YARDIM İSTEDİ

Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürü Şefik Aygöl’ü etiketleyerek, bir mesaj paylaşan Dilek Çiçek Yılmaz, “Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Kardiyolojide profesörüm. Ağustos sonunda Barselona'da yapılacak Avrupa Kardiyoloji Kongresine davetliyim ve kongrede görevliyim. Yeşil pasaport süre uzatımı için başvurdum fakat halen basıma geçmedi. Yardımınızı istiyorum” dedi.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA