MERSİN EMNİYETİ’NDE DEV DEĞİŞİM | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MERSİN EMNİYETİ’NDE DEV DEĞİŞİM


 

Mersin Emniyet Müdürlüğü’nde 24 yeni atama ve yer değiştirme ile adeta dev bir değişim yaşandı.

HEDİYE EROĞLU

 

Mersin Emniyet Müdürlüğü’nde yeni atamalar ve yer değişiklikleri ile dev bir değişim yaşandı.

Geçen yıl Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile 7 Temmuz’da Erzurum Emniyet Müdürlüğünden Mersin Emniyet Müdürlüğü’ne atanan Mehmet Aslan görevinde bir yılı doldururken kurumda yeniden şekillendi. Geçen yıl ki değişikliklerin ardından bu yılda yeni kararname ile Mersin İl Emniyet Müdürlüğünde 24 yeni atama ve yer değişikliği kararı ile bir çok isim yükselirken bazı isimler geri hizmete çekildi.

 

KİMLER NASIL GÖREVLENDİRİLDİ?

Mut İlçe Emniyet Müdürü Yılmaz Kabakçılar birim amiri emrine verilirken, Toroslar İlçe Emniyet Müdürü Barış Murat Başol, İl Emniyet Müdür Yardımcısı oldu.

Gezen yıl Ekim ayında Tarsus İlçe Emniyet Müdürü Ebubekir Fil, bu defa Toroslar İlçe Emniyet Müdürlüğüne getirildi.

İl Emniyet Müdür Yardımcısı Eli Kemal Arda, Erdemli İlçe Emniyet Müdürü olurken, Akdeniz İlçe Emniyet Müdürü Hacı Ahmet Turgut, hem görev yerinde kaldı hem de İl Emniyet Müdür yardımcısı oldu.

2.Sınıf Emniyet Müdürleri Tevfik Erhan Şahan, Meryem Sertoğlu ve Selma Petek de İl Emniyet Müdür Yardımcılığı rütbesine yükseldi.

Bilgi Teknolojiler ve Haberleşme Şube Müdürü İsmail Petek, Silifke İlçe Emniyet Müdürü olurken, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Ufuk Ateş İl Emniyet Müdürü yardımcısı oldu.

Anamur İlçe Emniyet Müdürü Ömer Engin Genç rütbe terfi alarak görevine devam ederken, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Mehmet Doğan Personel Şube Müdürü oldu.

Silah ve Patlayıcı Maddeler Şube Müdürü Zeliha Demircan Çağlı, Belge Yönetimi ve Koordinasyon Şube Müdürü olurken, Destek Hizmetleri Şube Müdürü Özden Özden, Trafik Denetleme Şube Müdürü olarak atandı.

Erdemli İlçe Emniyet Müdürü Mahmut Duru, Çevik Kuvvet Şube Müdürü, Çevik Kuvvet Şube Müdürü Yavuz Şahin ise Terörle Mücadele Şube Müdürü yapıldı.

Trafik Denetleme Şube Müdürü Ali Garamlı Tarsus İlçe Emniyet Müdürü olurken, Güvenlik Şube Müdürü Kadir Aşkın, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü oldu. Personel Şube Müdürlüğü’nde geçici görevlendirme ile bulunan Adnan Aydın, İstihbarat Şube Müdürü oldu.

Diyarbakır İl Emniyet Müdürlüğünde görevli 3. Sınıf Emniyet Müdürü Ozan Budak, Mut İlçe Emniyet Müdürlüğüne, Bitlis İl emniyet Müdürlüğünde görevli 3. Sınıf Emniyet Müdürü Cahit Kılıçaslan Destek Hizmetleri Şube Müdürü olarak atandı.

Terörle Mücadele Şube Müdürü Gürkan Karadağ, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürü olurken, Personel Şube Müdürü Hikmet Yapsan Akdeniz İlçe Emniyet Müdür Yardımcılığına, Batman İl Emniyet Müdürlüğünde görevli 4. Sınıf Emniyet Müdürü Can Akkuş, Hassas Bölgeleri Koruma Şube Müdürlüğüne, Deniz Limanı Şube Müdür vekili ve Toplum Destekli Polislik Şube Müdür vekili Nuri Sarıyar Güvenlik Şube Müdür vekilliğine, Deniz Liman Şube Müdürlüğü ve Toplum Destekli Polis Şube Müdürlüğünde görevli Mehmet Sefa İkliş Deniz Liman Şube Müdür vekili, Akdeniz İlçe Emniyet Müdürlüğü Koruma Şube Müdür vekili Aykut Türk, Bilgi Teknolojileri ve Haberleşme Şube Müdürlüğüne atandı. Bomba İmha ve İnceleme Şube Müdür vekili ve Olay Yeri İnceleme Şube Müdür vekili Gökhan Karayünlü, Bomba İmha ve İnceleme Şube Müdür vekilliğine, çocuk Şube Müdürlüğünde grevli Tanju Sarpkaya, Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne, Asayiş Şube Müdürlüğünde görevli Mustafa Bingöl Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne, Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğünde görevli Mustafa Çakmak, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğüne, Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğünde görevli Mehmet Hanifi Yalçın, Sosyal Hizmetler ve Sağlık Şube Müdürlüğüne ve Trafik Tescil Şube Müdürlüğünde görevli Emine Bozdağ Bodur da Trafik Tescil Şube Müdür vekilliğine getirildi.

  

 

 

 

 

 

 

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA