ÇAMLIBEL PROJESİ’NE OLUMSUZ GÖRÜŞE RED! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ÇAMLIBEL PROJESİ’NE OLUMSUZ GÖRÜŞE RED!


 

Tartışmalara neden olan iktidarın Çamlıbel Su Sporları Merkezi projesine ilişkin bakanlığın istediği kurum görüşü talebi Büyükşehir komisyonlarında olumsuz bulunurken, sayısal üstünlüğe sahip Cumhur İttifakı’nın etkisiyle mecliste reddedildi. Başkan Seçer ise dava açacaklarını duyurdu.

HEDİYE EROĞLU

 

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’nin, 2022 Yılı Ağustos Ayı Olağan Toplantısı I. Birleşimi, Kongre ve Sergi Sarayı’nda yapıldı.

Tartışmalara neden olan iktidarın Çamlıbel Su Sporları Merkezi projesine ilişkin bakanlığın istediği kurum görüşü talebi Büyükşehir komisyonlarında olumsuz bulundu. Ancak komisyonlardan çıkan olumsuz görüş bildirme kararına Cumhur İttifakı’na mensup Yaşar Açıkbaş ve Hasan Tüzün şerh düştü.

 

“DAVA AÇARAK, TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ”

Büyükşehir Meclisindeki oylamada ise Cumhur İttifakı, kurum görüşünün bakanlıktan geldiği şekliyle oylanmasını istedi. Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ise teklifin komisyondan geldiği şekliyle oylanmasında ısrar etti.

“Neticeye tesir etmeyeceğini biliyoruz ama tarihe not düşüyoruz” diyen Seçer, “En azından bu tarihte kimler nasıl bir tavır göstermiş bunu tarihe not düşeceğiz. Ama tabi ki bu demek değildi ki, her şey bitmiş. Gerekli yasal takibimizi sürdüreceğiz. Gerekli itirazlarımızı yapıp, dava açarak, takipçisi olacağız” dedi.

Daha sonra komisyondan geldiği şekliyle yapılan oylamada olumsuz kurum görüşü bildirme kararı, mecliste Cumhur İttifakı’nın sayısal üstünlüğe sahip olması nedeniyle kabul edilmedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA