BÜYÜKŞEHİR, HATIR İÇİN MOLOZ MU TAŞIDI? | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BÜYÜKŞEHİR, HATIR İÇİN MOLOZ MU TAŞIDI?


 

Bulunduğu binanın yan çekme mesafesine, ortak alanına izinsiz tadilat yaptığı ve çıkan molozları da Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin taşıdığı iddiası gündeme geldi. Bölge sakinlerinde mimar Abdullah Yılmaz, “Kul hakkını, kamu yararını dilinden düşürmeyen Mersin Büyükşehir Belediyesi, bu moloz taşıma nakliye işini ücreti mukabilinde mi yapmıştır? Hatırlı bir yandaş ricasıyla mı yapmıştır?” sorusunu gündeme getirdi.

HEDİYE EROĞLU

 

Mersin’in merkez Yenişehir ilçesi Adnan Menderes Bulvarı sahil mevkiinde Fenerbahçe Meydanı doğu karşısında ilginç bir olay yaşandı.

İddiaya göre; bir kafeterya, bulunduğu binanın yan çekme mesafesine, ortak alana izinsiz tadilat yaptı. Apartman yönetiminin itirazına rağmen çalışmalar devam ederken iş bitiminde

akşam molozlar kaldırıma depolandı.

Sabah saat 08:15’te bir gün önce kaldırıma depolanan molozlar üzerlerinde Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in şahsi simgesi olan kıyafetler giyen görevliler bu molozları belediye araçlarına taşıdı.

 

BÜYÜKŞEHİR, MOLOZ TAŞIMA NAKLİYESİNİ ÜCRETİ MUKABİLİNDE Mİ YAPMTI?

İddiaları gündeme taşıyan isim ise bölge sakinlerinden mimar Abdullah Yılmaz oldu. Yılmaz konuyla ilgili, “Merak ettim, kul hakkını, kamu yararını dilinden düşürmeyen Mersin Büyükşehir Belediyesi bu moloz taşıma nakliye işini ücreti mukabilinde mi yapmıştır? Hatırlı bir yandaş ricasıyla mı yapmıştır?

Mersin halkının, bundan sonra ev veya ticarethanelerinde yapacakları tadilatlarında çıkan molozların atılması için belediye bu görevine devam edecek midir?” paylaşımı yaparak tepkisini dile getirdi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (1)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA