CİNAYET ZANLISI SAKLANDIĞI EVDE YAKALANDI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

CİNAYET ZANLISI SAKLANDIĞI EVDE YAKALANDI


 

Haber Merkezi

 

Mersin’in Tarsus ilçesinde iş yerinde av tüfeği ile saldırıya uğrayan büfeci 16 gün sonra yaşam savaşını kaybederken cinayet zanlısı polisin operasyonuyla kıskıvrak yakalandı.

Olay, 16 Haziran 2022 tarihinde Yarbay Şemsettin Mahallesi Ankara Bulvarı üzerinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, market çalıştıran Metin Aşık (46) bir gün önce komşusu ve akrabası olan Y.K. ile çocukların küfürlü kavgasından dolayı tartıştı. Çevredeki vatandaşların araya girmesiyle tartışma kavgaya dönüşmeden bitirildi.

Olayın üzerinden bir gün geçtikten sonra büfesini açan Metin Aşık'a, iddiaya göre Y.K. av tüfeğiyle ateş etti. 5 kurşun isabet eden Metin Aşık olay yerine çağrılan ambulansla ilk olarak Tarsus Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Daha sonra Mersin Şehir Hastanesi'ne kaldırılan Mehmet Aşık 16 gün sonra yaşam savaşını kaybetti.

Olayla  ilgili yapılan inceleme sonucunda olay yerinde bir adet av tüfeği, dört adet boş fişek ve on bir adet dolu fişek ele geçirildi. Kavgaya karışan R.K., M.K., E.Y., M.R., A.A., M.R. ve, O.K. isimli şahıslar yakalanarak işlemlerinin ardından adli mercilerce serbest bırakıldı.

Tarsus İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerince M.A. isimli şahsı öldürüp oğlu olan B.A’yı yaralayarak olay yerinden kaçan şahsın yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalar neticesinde Y.K.’nın adresi tespit edilerek yapılan operasyon neticesinde kıskıvrak yakaladı.  


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA