BAŞKAN YILMAZ’IN MUHARREM AYI MESAJI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BAŞKAN YILMAZ’IN MUHARREM AYI MESAJI


 

Haber Merkezi

 

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, tüm hemşehrilerinin ve İslam aleminin Muharrem ayını tebrik ederek, hayırlara vesile olmasını diledi.

Muharrem ayının Türk kültüründe önemli bir yeri olduğunu kaydeden Başkan Yılmaz; “Muharrem ayı, paylaşmanın, bereketin ve birlikteliğin adıdır. Kardeşliğin, sevginin ve hoşgörünün simgesi olan Aşure Günü’nün ilahi feyzini de içerisinde barındıran Muharrem ayına kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

 

“AŞURELERİMİZ BEREKETLİ, BİRLİĞİMİZ DAİM OLSUN”

“Bu ayda ikram edilen aşurelerin birlik ve beraberliğimizin daha da pekişmesine vesile olması en büyük arzumuz” diyen Başkan Yılmaz; “Bizi biz yapan ortak değerlerimiz ve maneviyatımızdır. Bu değerlerimize her zaman sahip çıkacağız ve gelecek nesillerimize bu güzellikleri aynı şekilde aktarmaya devam edeceğiz.  Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşehrilerimin Muharrem ayını tebrik ediyor, sağlık, huzur ve hayırlar getirmesini diliyorum” şeklinde konuştu.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA