EYLEM HAZIRLIĞINDAKİ 2 PKK’LI TERÖRİST YAKALANDI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

EYLEM HAZIRLIĞINDAKİ 2 PKK’LI TERÖRİST YAKALANDI


 

Haber Merkezi

 

Mersin’de gerçekleştirilen terör operasyonda eylem hazırlığında olduğu iddia edilen PKK’lı 2 terörist hücre evi olarak kullandıkları konteynırda yakalandı. 

İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada PKK/KCK Silahlı Terör Örgütü mensuplarının eylem ve faaliyetlerinin deşifre edilmesine yönelik operasyon gerçekleştirildi.

Ekipler PKK terör örgütüne üye olmaktan, tehlikeli maddeleri izinsiz bulundurmaktan, birden çok yol kesme ve yağma suçlarından firar olarak aranan M.E. ve U.B.' nin Akdeniz İlçesinde bir konteynırda saklandıkları bilgisi üzerine operasyon yaptı. Operasyon sonucu PKK terör örgütünün eylemcileri olarak  belirlenen 2 şahıs hücre evinde kıskıvrak yakalandı. Konteynırda yapılan aramada 2 adet ruhsatsız sarsılmaz ve Sprıngfıeld Armory A.S.A mMarka silah, bu silahlara ait 48 Adet fişek ile yaklaşık 600 gram esrar, 50 gram kubar esrar ve 49 Adet Regapen Marka uyuşturucu hap ele geçirildi. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.



   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA