ÝLK NEFES ÇANTASI TOROSLAR BELEDÝYESÝ’NDEN | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ÝLK NEFES ÇANTASI TOROSLAR BELEDÝYESÝ’NDEN


 

Haber Merkezi

 

Toroslar Belediyesi, ilçede yeni bebeði olan ailelerin mutluluklarýna ortak olmaya devam ediyor.

Toroslar Belediye Baþkaný Atsýz Afþýn Yýlmaz’ýn eþi Meltem Yýlmaz; yeni doðum yapan anneleri evlerinde ziyaret ederek, dünyaya yeni gözlerini açan minik bebekler için Toroslar Belediyesinin “Ýlk Nefes Çantasýný” hediye etti.

Dünyaya gelen bebeklerinin hayýrlý olmasýný dileyerek aileleri tebrik eden Yýlmaz, ziyaretlerde bebeklerin ve annelerin saðlýk durumlarý hakkýnda bilgiler de aldý.

Ziyaretlerden büyük mutluluk duyduklarýný ifade eden aileler ise kendilerinin her zaman yanlarýnda olan Toroslar Belediye Baþkaný Atsýz Afþýn Yýlmaz’a ve eþi Meltem Yýlmaz’a teþekkür ettiler.

Belediye Sosyal Ýþler Müdürlüðü bünyesinde sürdürülen çalýþma kapsamýnda bebeðini kucaðýna alan ailelere hediye edilen Ýlk Nefes Çantalarýnda, bebeklerin temel ihtiyaçlarýný karþýlayacak eþyalar bulunuyor.

 

BAÞKAN YILMAZ’DAN “TOROSLAR’A HOÞ GELDÝN” MEKTUBU

“Hoþ Geldin Bebek” ziyaretleriyle ilçede yeni doðan bebekler tespit edilerek, ailelere ulaþýlýrken çantalarýn içinde bebeklerin büyüdüklerinde onlar için ileride aný olacak Toroslar Belediye Baþkaný Atsýz Afþýn Yýlmaz’ýn kaleminden yazýlan bir kutlama mektubu da yer alýyor.

 

BAÞKAN YILMAZ: “BÝZ, BÜYÜK BÝR AÝLEYÝZ”

Toroslar Belediye Baþkaný Atsýz Afþýn Yýlmaz, gelecek nesillere daha yaþanýlabilir bir Toroslar býrakmak için yoðun bir gayret içinde çalýþtýklarýný söyleyerek; “Ýlçemizde hayata gözlerini açmýþ her bireyin doðumundan baþlayarak hayatýn her alanýnda hizmetlerimizle yanýndayýz” dedi.

“Biz, büyük bir aileyiz” diyen Baþkan Yýlmaz; “Bu büyük aileye yeni katýlan her birey bizim evladýmýz ve onlar için hazýrladýðýmýz “Ýlk Nefes Çantalarýmýzý” ailelerimize ulaþtýrýyoruz. Ailemizin yeni fertlerinin ihtiyaçlarýna bir nebze de olsa katkýda bulunmak amacýyla bu ziyaretlerimizi sürdüreceðiz. Minik yavrularýmýza saðlýklý ve uzun ömürler diliyorum” þeklinde konuþtu.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapýlan yorumlarda IP Bilgileriniz kayýt altýna alýnmaktadýr..!


  HABERCÝ GAZETESÝ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCÝ SPOR
 


  BÝK ÝLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇÝ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARÞÝVÝ KÜNYE ÝLETÝÞÝM GÝZLÝLÝK ÝLKELERÝ

 
Siteden yararlanýrken gizlilik ilkelerini okumanýzý tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm haklarý saklýdýr. Ýzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayýnlanamaz, kopyalanamaz, kullanýlamaz.

URA MEDYA