KARGICIK TURİZM MERKEZİ İÇİN İLK ADIM ATILDI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

KARGICIK TURİZM MERKEZİ İÇİN İLK ADIM ATILDI


 

Projesi Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) tarafından hazırlanan Kargıcık Turizm Merkezi’nde yer almak isteyen yatırımcılar Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan başkanlığında bir araya gelerek projenin son durumu ve tahsis şartları hakkında bilgi aldı. Toplantı sonunda şirket kurulumu için ilk adım atıldı.

Haber Merkezi

 

Mersin’deki turizm bölgelerinin yatırımcıya açılması, kent turizminin canlandırılması adına kamu ve özel sektörü buluşturması planlanan Kargıcık Turizm Merkezi ile ilgili çalışmalar devam ediyor. Kent turizmine yeni bir soluk getirmesi düşüncesiyle farklı bir konsept çerçevesinde çalışmaları devam eden projede yatırımcılarla bir araya gelindi.

MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan, Meclis Başkanı Hamit İzol ve yatırımcıların katıldığı toplantı sonunda şirket kurulumu için çalışma başlatıldı.

“YATIRIMCILARIN ELİNİ TAŞIN ALTINA KOYMASI ÖNEMLİ”

Toplantının açılışında konuşan Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, kentin turizm bölgeleri hakkında bilgi verip bu bölgelerin canlandırılması için Mersinli yatırımcıların elini taşın altına koymasının önemine değindi. “Mersin olarak varız demek, irade ortaya koymak istiyoruz. Kent turizmini canlandırmak için Mersin olarak bu işi başaralım istiyoruz” diyen Pehlivan, kentteki turizm yatırımları yanında kentin tanıtımı yönünde de önemli çalışmalar yürüttüklerini hatırlatıp bu çalışmaların birbirini tamamlayacağını söyledi.

Mersin’in her konuda yatırım yapabilecek yatırımcı bir şirkete ihtiyacı olduğunu kaydeden MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan ise daha önce kaçırılan fırsatların bu kez yakalanması gerektiğini vurguladı. “Mersin için öncü hareket olacak bir proje ve biz de iş dünyası ile elbette taşın altına elimizi koyacağız” diyen Kızıltan, “Yatırım zorluğu bizi korkutmasın. Bu, kentimizi geliştirecek öncü bir hareket olacak” değerlendirmesini yaptı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA