TARSUS’UN İLK RAKİBİ ERZİNCANSPOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TARSUS’UN İLK RAKİBİ ERZİNCANSPOR


 

​​​​​​​Geçen sezon 1. Lige çıkmayı penaltılarla kaçıran ve bu sezon TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele edecek Tarsus İdman Yurdu’nun ilk rakibi deplasmanda Anagold 24 Erzincanspor olacak.

Hasan Küçük

 

TFF 2. Ligde takımların maç programı belli oldu. TFF internet sitesinde yer alan bilgiye göre TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele edecek Tarsus İdman Yurdu 28 Ağustos’taki ilk maçında Anagold 24 Erzincanspor’a konuk olacak. Deplasmanda gerçekleştirilecek maçın henüz stadı ve saati belirsiz. Sarı laciverli ekibin 4 Eylül 2022 Pazar günü Tarsus İlçe Stadı’nda oynanacak 2. Hafta karşılaşmasında ise

Bıtexen Düzcespor’u konuk edecek. 10 Eylül 2022 Cumartesi oynanacak 3.hafta maçında Menemenspor A.Ş ile Menemen İlçe Stadı’nda karşılaşacak olan Tarsus ekibi 14 Eylül 2022 Çarşamba günü ISPARTA 32 SPOR’u ağırlayacak. 18 Eylül 2022 Pazar günü gerçekleştirilecek 5. Hafta maçında ise Arnavutköy Belediyespor ile karşılaşacak. Arnavutköy’deki maçın oynanacağı stad henüz belli değil.

Öte yandan Tarsus İdman Yurdu yeni sezon hazırlıklarını Erzurum’da ara vermeden sürdürüyor.

Günde çift idmanla kondisyon depolayan Sarı Lacivertli ekip gündüz salonda çalışırken akşam üstü ise sahada taktik çalışması yapıyor.

 



   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA