AKP CHP ARASINDA KAÇAK SU KAVGASI! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

AKP CHP ARASINDA KAÇAK SU KAVGASI!


 

AKP’li Meclis üyesi İsmail Yerlikaya ile CHP’li meclis üyesi Tuncay Gökçel arasında yaşanan ortaklık ve kaçak su kavgası büyüyor!

HEDİYE EROĞLU

Kendisine ait firmalarda kaçak su kullanıldığı iddialarını yalanlayan AK Parti Mersin Büyükşehir Belediye Meclis üyesi ve Grup Başkanvekili İsmail Yerlikaya, önce iddiaları yalanladı sonra da CHP’li Cengiz ve Tuncay Gökçel kardeşlerle ortak olduğunu iddia ederek, “Şirketin yüzde 50’si bana ait, yüzde 30’u CHP Mersin Milletvekili Cengiz Gökçel’e yüzde 20’si de CHP’li Meclis Üyesi Tuncay Gökçel’e ait. Yani biz ortağız, o gazete neden CHP’lilerden bahsetmemiş?” diye sordu. AK Partili Yerlikaya’ya tepki gösteren CHP Mersin Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Tuncay Gökçel ise, “İsmail Yerlikaya ile ortaklığımız İsmail Yerlikaya’ya ait olan şirketin şuanda kiracısı olduğu mülklerin sahibi olan şirketle ilgilidir. İsmail Yerlikaya kamuoyuna yanlış bilgi verdiğini söyleyip özür dilemelidir” dedi.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA