AKP-MHP KAN KAYBETTİ CHP KIPIRDADI! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

AKP-MHP KAN KAYBETTİ CHP KIPIRDADI!


 

ORC’nin son anketine göre Mersin’de AKP ve MHP yüzde 10’a yakın oranda seçmen kaybederken İYİ Parti ve CHP yüzde 10’a yakın seçmen kazandı.

Haber Merkezi

 

ORC'nin mayıs ayından bu yana Ankara, Samsun, Antalya, Mersin, Erzurum, Aydın gibi büyük şehirlerin de aralarında bulunduğu 32 ilde yaptığı anketler iktidar partisinde yaşanan büyük kaybı ortaya koydu.

2018 Genel Seçim sonuçlarını en isabetli tahminle bilen kamuoyu araştırma şirketi ORC, Mayıs ayından bu yana 33 ilde yaptığı seçmen anketlerinin sonuçlarını açıkladı. Ağırlıklı olarak AK Parti'nin 'kaleleri' olarak tanınan illerden oluşan merkezlerde iktidar partisinin yaşadığı büyük oy kayıplarının dikkat çektiği anketlerde, Millet İttifakı partilerinin Cumhur İttifakı partilerine göre de ya önde olduğu ya da başa baş bir duruma ulaştığı ortaya çıktı. Tekirdağ'da hem Mayıs hem de Haziran'da iki kez olmak üzere 32 ilde son 3 ayda yapılan 33 araştırmanın sonuçlarına göre Mersin’de, AK ve MHP yüzde 10'a yakın oranda seçmen kaybederken İYİ Parti ve CHP yüzde 10'a yakın seçmen kazanmış görünüyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA