SICAKTAN BUNALAN SOLUĞU DENİZDE ALDI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

SICAKTAN BUNALAN SOLUĞU DENİZDE ALDI


 

Mersin’in Silifke ilçesinde sıcakların artmasıyla birlikte, bunalan vatandaşlar ve turistler soluğu plajlarda aldı.

Aşırı sıcaklar tüm Türkiye’de etkili olmaya devam ederken, Silifke’de de sıcaktan bunalanlar plajları doldurdu. Silifke’de 39 dereceyi aşan sıcaklardan bunalan vatandaşlar ve turistlerin büyük bölümü plajlara girerek serinlemeye çalışırken, Taşucu’nda ki deniz suyu sıcaklığı ise 26-28 derece civarında seyrediyor. Aşırı sıcaklar sonucu vatandaşlar ve tatilcilerin en çok rağbet ettiği plajların başında Taşucu geliyor.

Sıcaklardan bunalıp Taşucu Plajı’na koşan Silifkeliler ile yerli ve yabancı tatilciler, hem deniz, kum ve güneşin keyfini yaşıyor, hem de serinlemek için her yolu deniyor.

Silifke’de Taşucu Plajı’nın yanı sıra, halk plajları, Atakent, Arkum, Atayurt, Narlıkuyu, Tisan ve Yeşilovacık plajı da sıcak havadan bunalanların tercih ettiği yerler arasında yer alıyor.

Taşucu’nda turizm işletmeciliği yapan Ferdi Çırak, “Sıcakların aniden bastırması sonucu plajlarımız yerli ve yabancı tatilciler ile doldu. Mersin Valiliğinin bir haftalık aşırı sıcak uyarısı ile sıcaktan bunalan plajlara akın ediyor” dedi.

Sıcaktan bunalan ve soluğu Taşucu sahilinde alan bir Rus vatandaş ise “Taşucu çok sevdiğimiz bir yer. Plajı, doğası ve denizi ile mükemmel bir yer. Ailece Taşucu’nda tatilin keyfini çıkarıyoruz. Sıcak havayı fırsat bildik denize girip serinlemeye geldik” dedi.(iha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA