GÜLNAR CHP’DE BAŞKAN MESUT BAKIR OLDU | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

GÜLNAR CHP’DE BAŞKAN MESUT BAKIR OLDU


 

CHP’nin Gülnar’da yapılan olağan üstü ilçe kongresinde eski başkan Ahmet Barut’un desteklediği aday Mesut Bakır 40 oyla seçimin galibi oldu. İl Başkanı Adil Aktay’ın desteklediği İsmet Sabah ise 27 oy alabildi.

Hasan Küçük

CHP Gülnar İlçe Başkanı Ahmet Barut’un CHP Mersin Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Ahmet Gökulu ile yaşadığı sorun nedeniyle 23 Eylül 2020’de istifasının ardından 6 Mart 2022’de yapılacağı duyurulan ancak il yönetiminin ertelemesi ile bir türlü yapılamayan olağanüstü kongre delegelerinin tepkisi üzerine 22 ay sonra yapılabildi. Gülnar Belediyesi Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen olağan üstü kongrenin divan başkanlığını CHP Aydıncık eski İlçe Başkanı Uğur Ateş yaptı. Saygı Duruşu, İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından gündem maddeleri görüldü. Yapılan konuşmaların ardından ise seçime geçildi. İki listenin yarıştığı olağanüstü kongrede 70 delegenin 67’si oy kullandı. Daha önce görevinden istifa eden eski İlçe Başkanı Ahmet Barut’un desteklediği Mesut Bakır 40 oy alırken İl Başkanı Adil Aktay ve Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in desteklediği belirtilen İsmet Sabah ise 27 oy alabildi. Oylama sonunda Mesut Bakır Gülnar CHP’nin yeni ilçe başkanı oldu.

Bakır, seçim sonrası yaptığı açıklamada, “Gülnar CHP delegeleri olarak şahsıma vermiş oldukları ilçe başkanlığı görevi için teşekkür ederim. Beraber bayrak yarışına girdiğimiz İsmet Sabah arkadaşımıza teşekkürler ederim. Kazanan Gülnar, kazanan CHP, kazanan hepimiziz” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA