ÖREN SEFA MERT SPOR TESİSLERİ YENİLENİYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ÖREN SEFA MERT SPOR TESİSLERİ YENİLENİYOR


 

Haber Merkezi

 

Mersin’in Anamur ilçesi Ören Mahallesi'nde bulunan Sefa Mert Spor Tesisleri baştan sona yenileniyor.

Anamur Belediyesi'nin bir önceki yönetimi tarafından kısmi tadilatı gerçekleştirilen ancak kullanılamaz durumda olan Ören Stadyumu Belediye Başkanı Hidayet Kılınç'ın talimatı ile sil baştan yenileniyor.

Stadyumu baştan sona yenilediklerini belirten Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç stadyumda gerçekleştirilen tüm çalışmaların belediye personelleri tarafından yapıldığını ifade etti.

Stadyumun 2019 yılında seçime 3 ay kala apar topar ihale edildiğini belirten Başkan Kılınç: “Ören'de bulunan stadyum seçime 3 ay kala apar topar ihale edilerek plansız programsız bir şekilde yaklaşık 400 bin TL bedelle tadilat ettirilmiş. Ancak tadilata rağmen kullanılamaz durumdaydı. İçerisi rutubetten dökülmeye başlamıştı. Zemin çok kötüydü üstelik çim ekilmemişti. Drenajı yapılmamış, sulama sistemi çalışmayan, duvarları, kapı ve pencereleri rutubet ve nemden çürüyen bir stadyum teslim aldık. Ayrıca ihale bedelini de biz ödedik. Eskiyi tamir etmek yenisini yapmaktan daha zor. Fakat buranın gözümüzün önünde çürümesine müsaade etmemek adına yeniden bir plan yaptık ve çalışmalarımıza başladık. Şu anda çevre koruma çitini yükseltiyoruz, drenaj için yeniden sistem döşüyoruz, sulama problemini ortadan kaldırmak için sondajla kaynak suyu çıkarttık, mevcut tribünün tam karşısına yeni bir tribün daha yapıyoruz. Aydınlatmasından çim ekimine, tesis içindeki tadilattan protokol tribününe kadar stadyumu baştan sona yenileyerek burayı gerçek bir spor kompleksi haline getirecek ve kısa süre içerisinde hizmete açacağız." dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA