BAŞKAN ALTUNOK, ASFALT DÖKTÜ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BAŞKAN ALTUNOK, ASFALT DÖKTÜ


 

Haber Merkezi

 

Silifke’de ilçeye bağlı Taşucu mahallesinde devam eden asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyen Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, inceleme esnasında iş makinesine çıkarak, asfalt döktü.

Silifke merkezi ve mahallelerinde yaşayan tüm hemşehrilerinin en iyi hizmeti almayı hak ettiklerini belirten Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, belediye olarak  imkanları dahilinde 88 mahalleye eşit hizmet götürdüklerini de açıkladı.

Kent merkezi ve mahallelerde devam eden  çalışmalar hakkında vatandaşları da bilgilendiren Başkan Altunok, bazı mahallelerde alt yapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından belediyenin sorumluluğunda bulunan sokak ve ara yollarda sıcak asfalt dökümüne başlandıklarını belirtti. Çalışmaları değerlendiren Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, “Yeni yolların açılması, mevcut yolların bakım ve onarımı, temizlik, kaldırım düzenlemeleri, parke taşı döşemeleri ve asfaltlama çalışmaları ile halkımıza ve güzel şehrimiz Silifke’ye hizmet etmeye devam ediyoruz. Her geçen gün artan nüfusu ve konut sayısı ile de ilçemizin en büyük mahallelerinden birini oluşturan Taşucu Mahallemizde belediyemiz sorumluluğunda bulunan ara yollarda ve sokaklarda asfaltlama çalışmalarımıza başladık. İmkanlarımız dahilinde ilçemize bağlı 88 mahallemize ve halkımıza en güzel hizmetleri ulaştırmak için tüm ekibimizle birlikte çalışıyoruz. Muhtarlarımız, halkımız ve belediye ekiplerimizle birlik ve beraberlik içerisinde çalışarak  ilçemizi ve tüm mahallelerimizi hak ettiği görünüme ve hizmetlere kavuşturacağız. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun” dedi.

Çalışmaları yakından izleyen vatandaşlar da, “Gece gündüz halkına ve şehrine hizmet eden çalışkan bir başkanımız var. Belediyemiz bir taraftan alt yapı çalışmaları diğer taraftan da sıcak asfalt dökümü, temizlik ve kilit parke taşı döşeme çalışmaları ile bizlere ve mahallelerimize hizmet etmektedir. Merkez ve kırsal ayırt etmeden tüm mahallelerimizde çalışmalar yürüten Belediye Başkanımız Sadık Altunok bu çalışmaları ile ilçemize gereken değeri ve kıymeti vermektedir.  Başkanımızın desteği ile mahallerimiz asfaltlanıyor, halk olarak bizlerde belediye hizmetlerinden faydalanıyoruz. Her zaman işinin başında olan ve yürütülen çalışmaları da sık sık denetleyen Başkan Altunok, hizmetlerin daha sağlıklı ve daha hızlı bir şekilde bizlere ulaşmasına gayret gösteriyor.  Kendilerine ve belediye ekiplerine teşekkür ediyoruz” diyerek memnuniyetlerini dile getirdiler.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA