PES ARTIK! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

PES ARTIK!


 

​​​​​​​Mersin Büyükşehir’in kapatmak istemesi üzerine Mersin Üniversitesi’ne devredilen Hentbol Takımı, Süper Lige çıkma başarısı göstermesine rağmen bir alt ligde mücadele etmesi için sahaya çıkmadan küme düşürüldü!

HEDİYE EROĞLU

 

Mersin Büyükşehir Belediyesi ile Mersin Üniversitesi’nin sportif vizyonsuzluğu bir kez daha gözler önüne serildi. Geçen sezon şampiyon olarak Süper Lige çıkan Mersin Büyükşehir Kadın Hentbol takımı kapatılmak istendi. Bunun üzerine Mersin Üniversitesi bünyesine dahil edilen takım, sahaya çıkmadan küme düşürüldü.

 

ZOR ŞARTLARA RAĞMEN BÜYÜK BAŞARI

Geçen sezon Mersin Büyükşehir Kadın Hentbol takımı olarak 1’nci ligde mücadele eden üstelik büyük bölümünü Mersin’li sporculardan oluşan takımı Mersin Büyükşehir Belediyesi küçülmeye giderek kapatmak istemişti.

Takımın çok zor şartlarda şampiyon olarak Süper Lige çıkmasında emeği geçen spor adamları ise kapanması yerine yaşaması için takımı Mersin Üniversitesi’ne vererek çözüm üretmişti.

 

ÜNİVERSİTENİN MAZERETİ; MALİYET

Spor kamuoyu tam buna sevinirken Mersin Üniversitesi’nin küçülmeye giderek Süper Lig yerine yeni sezonda 1’nci Ligde mücadele etmesini karar verdi.

Kulübe yakın çevrelerden alınan bilgiye göre takımın Süper Ligde oynaması için katılım ücreti olan 50 Bin Lirayı fazla bulması, oyuncuların lisans ücretlerinin pahalı olması gerekçe gösterilerek bir alt lige düşürülmesine karar verilmiş. Takımın yeni adı ise Mersin Üniversitesi Spor Kulübü olarak değiştirilmiş.

 

MERSİNLİ GENÇLER OYNAYACAK

Sessiz sedasız küme düşürülen takım ise Özgür İlmek ve Işıl İlmek yönetiminde  20 Temmuz’da ilk idmanını gerçekleştirdi. Takımın tamamının Mersinli genç sporculardan oluşması üstelik 5 oyuncu 20 yaş diğer oyuncuların 15 yaşında olması gelecekte liglere damga vurması amaçlanıyor. Haftanın 5 günü çalışmalarını sürdüren Mersin Üniversitesi Spor Kulübü oyuncuları oynamadan küme düşseler de çalışmalarını ciddiyetle yapmayı sürdürüyorlar.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA