AKP MUT’TA BÜYÜK ÇATLAK | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

AKP MUT’TA BÜYÜK ÇATLAK


 

Bir süredir partisinin meclis üyeliğinden istifa edeceği söylenen ve meclis toplantılarına katılmayarak bunu gerçekleştirmek isteyen Avukat Hüseyin Yeşil meydanı AKP’lilere bırakmam diyerek istifadan vazgeçti.

Hasan Küçük

AKP Mut ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Yeşil’in sosyal medya hesabından yaptığı istifa açıklaması partideki büyük çatlağı gün yüzüne çıkardı. AKP’li meclis üyesi Yeşil’in parti içinde yaşadığı bazı huzursuzluklardan rahatsız olduğu için Mut ve Büyükşehir Belediye Meclis üyeliklerinden istifa edeceği konuşuluyordu. Direk istifa etme yolunu seçmeyen Yeşil, meclis toplantılarına katılmayarak devamsızlık yoluyla meclis üyeliğinden düşürülme yolunu seçti.  Ancak Yeşil AK Partili olarak meydanı AKP’lileri bırakmam diyerek istifadan vazgeçtiğini duyurdu.

Yeşil sosyal medyadan yaptığı açıklamada, “Bir süredir Belediye Meclis üyeliğinden devamsızlık yapmak suretiyle istifa etme kararı ile hareket ediyordum. Gördüm ki bir Ak Partili olarak, davam gördüğüm  partime zarar verecek, en önemlisi partideki AKP’li kişilere meydanı boş bırakacağım. Bu sebeple Ak Parti içinde yuvalanmış AKP’li kişilere meydanı boş bırakmamak adına siz partililerimin oyları ile seçildiğim görevime her şeye ve herkese rağmen devam etme kararı aldım” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA