EROĞLU AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

EROĞLU AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ


 

Sibel ve Lokman Eroğlu’nun oğlu Ömer Bulut Eroğlu’nun (4) sünnet merasimi büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi. Kirveliğini Adıyaman Faal Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Mersin Haberci Gazetesi Sahibi İbrahim Aslan’ın yaptığı sünnet törenine Eroğlu ailesinin akraba, eş ve dostları büyük ilgi gösterdi.

GİZEM EKİCİ

 

Gazetemiz Sorumlu Yazıişleri Müdürü Hediye Eroğlu’nun yeğeni, Sibel ve Lokman Eroğlu’nun oğlu Ömer Bulut Eroğlu’nun (4) sünnet merasimi büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi.

Toroslar Belediyesi Olimpik Yüzme Havuzu’nda düzenlenen Sibel ve Eroğlu çiftçi kızları Göksu ve Aymira ve biricik oğulları Ömer Bulut ile birlikte davetlileri kapıda karşılayarak, tebrikleri kabul etti. Bu mutlu günlerinde Eroğlu ailesinin akraba, eş ve dostları onları yalnız bırakamadı ve törene katılım yüksek oldu.

Kirveliğini Adıyaman Faal Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Mersin Haberci Gazetesi Sahibi İbrahim Aslan’ın yaptığı sünnet törenine Mersin Milletvekili Hacı Özkan ile Toroslar Belediye Başkanı Atsız Aşkın Yılmaz da katıldı.

Milletvekili Özkan, Eroğlu ailesini tebrik ederek Ömer Bulut’a sağlıklı ve uzun bir ömür temennisinde bulundu.

 

BAŞKAN YILMAZ HALAY BAŞI OLDU

Başkan Atsız Afşın Yılmaz da büyük ilgiyle karşılanan merasimde Eroğlu ailesinin mutluluğuna ortak olarak, renkli görüntüler yaşanmasına vesile oldu. Eroğlu ailesi ile birlikte Yüce Dağbaşı Türküsü eşliğinde halay çeken Yılmaz’a davetlilerin de eşlik etmesi ile coşkulu anlar yaşandı. Halay başı olan Atsız Afşın Yılmaz davetlilerden alkış aldı. 

Başkan Yılmaz, “Sibel - Lokman Eroğlu çiftinin kıymetli oğlu Ömer Bulut'un sünnet merasimine katılarak, hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. Güzel yavrumuza sağlıklı ve uzun ömürler dileriz” ifadelerini kullandı.

 

HASRET GİDERDİLER

Sibel - Lokman Eroğlu çifti de bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan misafirlerine teşekkür ederek, “Biricik oğlumuz Ömer Bulut’un sünnet merasimi nedeniyle bizleri yalnız bırakmayan tüm akraba, eş ve dostlarımıza teşekkür ediyoruz. İstanbul’da yaşadığımız için ailemizden sevdiklerimizden uzakta gurbet hasretiyle bu güzel birlik beraberlik günlerine duyduğumuz hasreti bu vesileyle bir nebze de olsa giderme imkanı bulduk. Örf, adet ve geleneklerimizi yaşatmak ve aile birlikteliğimizi daimi kılmak adına düzenlediğimiz merasimimizde bizlerle mutluluğumuzu paylaşmak ailemize büyük mutluluk yaşattı” dediler.

 

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA