TARSUS BELEDÝYESÝ’NDEN KÖYLERE HÝZMET SEFERBERLÝÐÝ BAÞLADI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TARSUS BELEDÝYESÝ’NDEN KÖYLERE HÝZMET SEFERBERLÝÐÝ BAÞLADI


 

Haber Merkezi

Tarsus Belediyesi’nde düzenli olarak sürdürülen hizmetlerin yaný sýra gelen talepler sonrasý köylere hizmet hamlesi baþladý. Tarsus Belediye Baþkaný Dr. Haluk Bozdoðan’ýn köy ziyaretleri ardýndan gelen talep ve istekler doðrultusunda Tarsus Belediyesi’ne baðlý tüm birimler, kýrsal mahallelerde hummalý çalýþmalarýna start verdi.  Belediye Baþkaný Dr. Haluk Bozdoðan’ýn talimatýyla taleplere göre yönlendirilen; Fen Ýþleri, Park ve Bahçeler, Tarýmsal Hizmetler, Temizlik Ýþleri, Veteriner Ýþleri, Muhtarlýk Ýþleri Müdürlüklerine baðlý ekipler, köy sýnýrlarý içerisinde bulunan tüm alanlarda çevre düzenlemesi, temizlik, yol bakým ve onarým, tarýmsal ve hayvan destek ve sterilizasyon çalýþmalarýný sürdürüyor. Düzenli olarak sürdürülen hizmetlerin yaný sýra taleplerin gerçekleþtirilmesi için çalýþmalarýna start veren ekipler, sýrasýyla tüm köylerde hummalý bir çalýþma gerçekleþtiriyor.

Baþkan Bozdoðan’ýn üzerinde hassasiyetle durduðu, köylerde vatandaþlar ve muhtarlardan tek tek dinleyerek aldýðý notlar sonrasý köylerde, Tarsus Belediyesi tarafýndan hizmet rüzgârý esmeye baþladý. Düzenli aralýklarla sürdürülen stabil iþlerin yaný sýra, muhtarlar tarafýndan talep edilen bank ve masa temini, bakým, onarým ve tadilatlar dýþýnda her türlü ihtiyaç malzemesi temini, yol tamiratýnda çalýþtýrýlmasý için kamyon, kepçe, greyder temini, piknik masalarý temini gibi çalýþmalar gerçekleþtirildi.

 

ÝSTEKLERÝMÝZ BÝR BÝR YERÝNE GELÝYOR”

Köylerde hizmet rüzgârý estiren Tarsus Belediyesi’ne teþekkür eden muhtarlar, “Çalýþmalardan çok memnunuz. Ýsteklerimizi birer birer yerine getiren Baþkanýmýz Haluk Bozdoðan’a teþekkür ediyor, selamlarýmýzý iletiyoruz” þeklinde konuþtu.

 

“ALINAN NOTLARIMIZI TÜM BÝRÝMLERÝMÝZLE KARÞILAMAYA DEVAM EDÝYORUZ”

Tarsus Belediye Baþkaný Dr. Haluk Bozdoðan, köylerde yapýlan çalýþmalarýn artarak devam edeceðini belirterek, ‘’Tarsus Belediyesi büyük ve güçlü bir belediyedir. Tüm köylerimize sorumluluðumuz gereði hizmet etmeye devam ediyoruz. Ziyaretlerimizin ardýndan vatandaþlarýmýzdan gelen istekleri not alýp muhtarlarýmýzý dinlemiþtik. Alýnan notlarýmýzý tüm birimlerimizle karþýlamaya devam ediyoruz. Ýmkanlar ölçüsünde birçok talebi de sýraya koyduk. Her bir köyümüze ulaþacaðýmýzdan hiçbir vatandaþýmýzýn þüphesi olmasýn. Tarsus Belediyesi her zaman yanýnýzda’’ diye konuþtu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapýlan yorumlarda IP Bilgileriniz kayýt altýna alýnmaktadýr..!


  HABERCÝ GAZETESÝ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCÝ SPOR
 


  BÝK ÝLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇÝ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARÞÝVÝ KÜNYE ÝLETÝÞÝM GÝZLÝLÝK ÝLKELERÝ

 
Siteden yararlanýrken gizlilik ilkelerini okumanýzý tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm haklarý saklýdýr. Ýzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayýnlanamaz, kopyalanamaz, kullanýlamaz.

URA MEDYA