KÖPEKLERDEN KAÇAN 2 ÇOCUĞA OTOMOBİL ÇARPTI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

KÖPEKLERDEN KAÇAN 2 ÇOCUĞA OTOMOBİL ÇARPTI


 

Mersin'de sokak köpeklerinden kaçan 2 çocuğa, otomobil çarptı. Çocuklara çarpan şoför kendi otomobiliyle çocukları hastaneye götürürken, kaza anı kameralara saniye saniye yansıdı.

Edinilen bilgiye göre kaza, dün Halkkent Mahallesi Turgut Özal Bulvarı üzerinde meydana geldi. Arkadaşlarıyla gezen Hüseyin Ç. (9) ile Ömer Ensar G. (7), yolun karşısına geçtiği sırada bölgede bulunan sokak köpeklerinin saldırısına uğradı. Köpeklerden kaçmak için birden kendilerini yola atan 2 çocuğa, G.Y. kontrolündeki 33 AEC 486 plakalı otomobil çarptı. Çarpmanın etkisiyle yaralanan çocuklara, ilk müdahaleyi otomobilin içinde bulunanlar yaptı. Daha sonra kendi otomobiliyle çocukları Mersin Şehir Hastanesine götüren şoför, çocukların tedaviye alınmasını sağladı. Kafasında kırıklar olan Ömer Ensar G.'nin durumunun ağır olduğu, ayağında kırık bulunan Hüseyin Ç.'nin ise hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

Kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Öte yandan, kaza anı bölgede bulunan güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülere göre bölgede gezen çocuklar, yolun karşısından karşıya geçmeye çalışıyor. Orta refüjdeyken köpeklerin saldırısına uğrayan çocuklardan 2'si kendisini birden yola atarken, o sırada bölgeden geçen bir otomobil çocuklara çarpıyor.(iha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA