ÖZEL BİREYLERİN BAYRAM ÖNCESİ KUAFÖR HİZMETİ, TOROSLAR BELEDİYESİNDEN | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ÖZEL BİREYLERİN BAYRAM ÖNCESİ KUAFÖR HİZMETİ, TOROSLAR BELEDİYESİNDEN


 

Toroslar Belediyesi, özel bireyleri Kurban Bayramı öncesi mutlu etti.

Haber Merkezi

 

Toroslar Belediyesinin Teknik ve Mesleki Eğitim Kursları (TORTEK) bünyesindeki Güzellik ve Saç Bakım Hizmetleri Kursları’na katılan kursiyerler, usta öğreticilerinin gözetiminde özel bireylerin saç ve kişisel bakımlarını yaptı.

Evlerinden güvenle alınarak kişisel bakımları yapılan özel bireylerin mutlulukları ise gözlerine yansıdı. Saçları kesilen 11 yaşındaki fiziksel engelli Beyza ise Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz’a teşekkür ederek, sevincini paylaştı.

Bünyesindeki Engelliler Akademisi ile de özel bireylerin gelişimlerini destekleyici çalışmalar yapan belediye, bayram hediyeleriyle de kendilerini mutlu etti.

 

“AMACIMIZ, ÖZEL BİREYLERİMİZİ SOSYAL HAYATA KATABİLMEK”

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, ilçe genelindeki özel gereksinimli bireyleri evden çıkarıp toplumsal hayata kazandırmak için çaba sarf ettiklerini söyledi.

“Engelli bireylerimizin yaşamlarını kolaylaştıracak ve geleceğe güvenle bakabilmelerini sağlayacak koşulların oluşturulması hepimizin görevidir” diyen Başkan Yılmaz; “Bünyemizdeki Engelliler Akademisi’nde, engelli bireylerimizin mesleki eğitiminin yanı sıra sosyal, kültürel ve sportif alanda gelişimlerine destek veriyoruz. Bayram öncesi özel bireylerimizi TORTEK Güzellik ve Saç Bakım Hizmetleri Kurslarımızda ağırladık. Onların gülen yüzleri her şeye değer. Sporda, sanatta, siyasette, eğitimde kısacası hayatın her alanında başarılarıyla gurur duyduğumuz engelli bireylerimizin her zaman destekçisi olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.



   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA