BOŞ KOLTUKLARA ÇED TOPLANTISI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BOŞ KOLTUKLARA ÇED TOPLANTISI


 

Atatürk Parkı’na doğru genişleme isteği tepki çeken MIP’nin Mersin Limanı’ndaki 20 ve 21 No’lu Rıhtımların Uzatılması Projesi’nin ÇED toplantısı vatandaşların ilgi göstermemesi nedeniyle boş koltuklara yapıldı.

Hasan Küçük

Uluslararası Mersin Limanı A.Ş.  Mersin Limanı’ndaki 20 ve 21 No’lu Rıhtımların Uzatılması projesi ile ilgili Çevresel Etki Değerlendirme (ÇED) toplantısı gerçekleştirildi. Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) konferans salonunda gerçekleştirilen toplantıya vatandaşlar ilgi göstermedi. MTSO Başkanı Ayhan Kızıltan’ın bitmek üzere iken katıldığı toplantıya görevliler ve basın mensupları hariç dinleyici olarak 5 kişi katıldı. Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdür Yardımcısı Murat Kuş’un açılış konuşmasının ardından ÇED Dosyasını hazırlayan firmanın sahibi Mehmet Turan Atay ve Çevre Mühendisi Ali Burak Kılıç ile MIP yetkilileri projenin sağlayacağı katkılar hakkında açıklamalarda bulundu.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA