GÜLNAR-BİR 5 YAŞINDA | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

GÜLNAR-BİR 5 YAŞINDA


 

Gülnar-Bir Derneği kuruluşun 5. yıl dönümünde farklı siyasi parti temsilcilerini bir araya getirerek birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Hasan Küçük

 

Mersin’de “Bir olacağız, biz olacağız, birlikte birlik olacağız” sloganıyla kurulan Gülnar-Bir Derneği’nin kuruluşunun 5. Yılı coşkuyla kutlandı. Yunus Emre Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen 5. yıl kuruluş etkinlikleri Gülnar Bir Derneği meclis toplantısı ile başladı. Gülnar ile ilgili yapılan ve yapılabilecek çalışmalarla ilgili görüş alışverişinde bulunulduğu meclis toplantısında komite üyeleri çalışmaları ile ilgili bilgiler verdi. Meclis toplantısında çalışmaları ile derneğe destek veren komite başkanlarına plaket verildi. Meclis toplantısında Gülnarlılar Derneği’nin Gülnar-Bir Derneğine katılması önerisi kabul edildi.  Meclis Toplantısının ardından ise katılımcılara batırık ikram edildi.

Daha sonra ise Gülnar-Bir Derneğinin kuruluş yıl dönümü etkinliği gerçekleştirildi. Programa Toroslar Belediye Başkan Vekili Adnan Baş, Akdeniz Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Duman, MHP İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli, İYİ Parti İl Başkanı Mehmet Dutar, AKP Mersin Milletvekili Hacı Özkan, bazı siyasi partilerin temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

SİYASETCİLERDEN BİRLİK VURGUSU

 Gülnar-Bir Derneği Başkanı Kemal Duran yönetim kurulu üyelerini yanına çağırarak yaptıkları çalışmalar nedeniyle teşekkür etti.

Toroslar Belediye Başkanvekili Adnan Baş ise “Güzel hemşehrilerimizin arasında bulunmaktan onların toplantısında bir arada olmak bizlere mutluluk veriyor. Sizleri bir arada görmek bizleri gururlandırıyor” dedi.

Akdeniz Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Duman ise Belediye Başkanı Muhammet Mustafa Gültak’ın yoğun programı nedeniyle katılamadığını ifade ederek selamını getirdiğini söyledi.

MHP Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli de Toroslar’ın başında tüten o ocak şimdi Mersin’in göbeğinde tütüyor. Hepinize saygı ve sevgi ile selamlıyorum” ifadelerini kullandı.

İYİ Parti Mersin il Başkanı Mehmet Dutar ise Gülnar-Bir derneğinin üyesi oluğu için gurur duyduğunu söyledi. Kendisinin bu coğrafyada doğup büyüyen bir kişi olduğunu anlatan Dutar, “Birliğimiz beraberliğimiz daim olsun. Derneğimizin sloganı gibi inşallah güzel yarınlarda iyi günlerde birlik beraberlik içinde derneğimiz güzel projelere imza atmaya devam edecek. Bizde destekleyeceğiz” şeklinde konuştu.

GENÇLERİ MECLİSE DAVET ETTİ

AKP Mersin Milletvekili Hacı Özkan ise yıllarca stk’larda başkanlık ve yöneticilik yaptığını hatırlatarak “Sivil toplum örgütleri her zaman siyaset üstü bir kimliğe sahip. Dolayısıyla bizler her zaman stk’ların yanında olduk. Olmaya da devam edeceğiz. Mersinimiz Türkiye’nin aynası. Edirne’den Kars’a kadar bütün farklılıkları bir zenginlik bilerek birliği beraberliği kardeşliği sağlamış ve Türkiye aynası olmuş bir kente sahibiz. Rabbim birliğimizi beraberliğimiz kardeşliğimizi daim etsin” diye konuştu.

Programda tekvando gösterisi yapan gençleri ve çocukları meclise partilerinin grup toplantısına davet eden Özkan “Avrupa şampiyonu olacak gençlerimizi burada görüyorum. Geleceğin devlet adamlarını ve Türkiye’yi yönetecek bürokrasiyi burada görüyorum. Ülkemizi hedeflerine sizler götüreceksiniz” dedi.

Derneğe deksek verenlere plaketlerinin verilmesini ardından programa katılanar Gülnarlı sanatcı Barboros Kıroğlu’nun söylediği birbirinden güzel türkülerle gönüllerince eğlendi. Program derneğin 5. kuruluş yıl dönümü pastasının kesilmesi ve tekvando gösterisi ile sona erdi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA