MEZÝTLÝ’NÝN MÝNÝKLERÝNDEN MEZUNÝYET SEVÝNCÝ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MEZÝTLÝ’NÝN MÝNÝKLERÝNDEN MEZUNÝYET SEVÝNCÝ


 

Haber Merkezi

 

Mezitli Belediyesi bünyesinde hizmet veren Çocuk Gündüz Bakým Evleri bünyesinde eðitim gören minik öðrenciler, 2021-2022 eðitim dönemi mezuniyet coþkusu yaþadý. Kreþler Müdürlüðü bünyesinde bulunan Bircan Tüfekçioðlu, Enis-Necip Tüyeni ve Mustafa Baysan Çocuk Gündüz Bakým Evlerindeki çocuklar için Mezitli Belediyesi Kültür Merkezinde düzenlenen mezuniyet törenine Mezitli Belediye Baþkaný Neþet Tarhan’ýn yaný sýra belediye meclis üyeleri ve öðrenci aileleri de katýldý.

Çocuklarýn þarkýlar söyleyip, dans ederek mezuniyet coþkusunu doyasýya yaþadýðý törende aileler de bu heyecana ortak oldu. Öðretmenleri tarafýndan verilen eðitimlerle hazýrladýklarý gösterileri, aileleri için sergileyen minik mezunlar yaþamlarýnda ilk kez diploma almanýn keplerini havaya fýrlatmanýn mutluluðunu yaþadý.

Çocuk Gündüz Bakým Evleri Eðitim koordinatörü Nezaket Aktaþ yaptýðý konuþmada, 6. Dönem mezunlarýný vermenin gururunu yaþadýklarýný belirtti. Aktaþ, "Öðrencilerimizi bir üst okula uðurlamanýn mutluluðu ve heyecaný içerisindeyiz. Geride kalan 6 yýl boyunca öðrencilerimizle ve velilerimizle kocaman birer aile olduk. Birinci çocuðunu mezun ettiðimiz ailelerimiz ikinci çocuklarýný bizlere emanet ettiler. Yaptýðýmýz baþarýlý çalýþmalar bizi daha çok kamçýlayacak ve çýtayý daha yükseðe taþýyarak, kendi kendimizle yarýþmaya devam edeceðiz. Bize güven veren her türlü desteðini saðlayan, motivasyonumuzu artýran Belediye Baþkanýmýz Neþet Tarhan'a bir kez daha teþekkür ediyorum" dedi.

Mezitli Belediye Baþkaný Neþet Tarhan da yaptýðý açýklamada, okul öncesi eðitimin önemine vurgu yaparak, "Okul hayatý ile ilk defa tanýþan ve bir yýl boyunca sosyalleþme adýna yapýlan tüm adýmlarý baþarý ile tamamlayan minik öðrencilerimiz, eðitimlerini baþarýyla bitirme ve ilk kep atma töreninin heyecaný yaþadý. Þu an Çocuk Gündüz Bakýmevi sayýmýz üçe yükseldi. Hiç þüphesiz ki, okulumuz kolejlere rakip olmaya baþladý. Þu an Mersin’in en güzel anaokullarýna sahibiz. Onlara en güzel geleceði saðlamak görevimiz bulunuyor. Çocuklarýmýz, yaþama sevincimiz ve geleceðimizin güvencesidir. Onlar için elimizden ne geliyorsa yapýyoruz. Çocuklarýmýzýn yüzündeki gülücüleri görmek bizlere moral veriyor. Tüm velilerimize çocuklarýný güvenip bizlere teslim ettiði için teþekkür ediyoruz. Mezuniyet töreninde emeði geçen herkese teþekkür ediyor, öðrencilere yeni eðitim-öðretim yýlýnda baþarýlarýnýn devamýný diliyorum" ifadelerini kullandý.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapýlan yorumlarda IP Bilgileriniz kayýt altýna alýnmaktadýr..!


  HABERCÝ GAZETESÝ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCÝ SPOR
 


  BÝK ÝLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇÝ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARÞÝVÝ KÜNYE ÝLETÝÞÝM GÝZLÝLÝK ÝLKELERÝ

 
Siteden yararlanýrken gizlilik ilkelerini okumanýzý tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm haklarý saklýdýr. Ýzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayýnlanamaz, kopyalanamaz, kullanýlamaz.

URA MEDYA