TARSUS’TA ORMANCILIK FAALİYETLERİ İNCELENDİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TARSUS’TA ORMANCILIK FAALİYETLERİ İNCELENDİ


 

Haber Merkezi

 

Mersin Orman Bölge Müdürü Kenan Akduman, Tarsus Orman İşletme Müdürlüğüne bağlı Çamalan ve Gülek mevkiinde enerji nakil hattı altında yapılan ağaçlandırma ve yangından zarar gören sahalardaki gençleştirme çalışmalarını yerinde inceledi.

Mersin Orman Bölge Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, Bölge Müdürü Akduman’a, Tarsus Orman İşletme Müdürü Muhammet Köse ve İşletme şefleri eşlik etti. Başoluk Orman İşletme Şefliği 138 no’lu 36,8 ha ve 196 no’lu 26 ha olan bölmelerde, sedir gençleştirme sahalarında çalışma takvimi ve yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verildi. 2021 Yılında Başoluk Orman İşletme Şefliğinde 123 ve 124 no’lu toplam 12 ha olan bölmelerde meydana gelen yangınla zarar gören bu sahalardaki gençleştirme çalışmalarının sonuçları incelendi. 

Başoluk Orman İşletme Şefliği Kuşçular mahallesinde yapılacak olan Yangın İlk Müdahale ekip binasının yer tespiti yapıldı. Çamalan Yangın İlk Müdahale ekibi ziyaret edildi.

Yangında zarar gören bu sahalarda olması gerekenden fazla gelen kızılçam gençlikleri ormancıların yüzünü güldürdü.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA