MERSİN’E NEDEN ORGANİZASYON VERİLMİYOR? | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MERSİN’E NEDEN ORGANİZASYON VERİLMİYOR?


 

​​​​​​​Kentte bir dizi incelemelerde ve temaslarda bulunan Bakan Kasapoğlu’nun, “Mersin bir spor şehri” açıklaması, kentte yıllardır büyük çaplı sportif organizasyonlar verilmemesi hatırlatılarak eleştirildi.

Hediye EROĞLU

 

2013 yılında 17. Akdeniz Oyunları’na ev sahipliği yapması nedeniyle bir çok spor tesisine kavuşan Mersin’e o tarihten buyana büyük sportif organizasyon verilmemesi eleştirileri gündemdeki yerini korurken, şehir Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun ağırladı.

Kentte bir dizi temaslarda bulunan ve Silifke ilçesinde Akkum Gençlik Kampı'nın açılışını yaptı. Bakan Kasapoğlu gençlerle birlikte bisiklete binip kampa pedal çevirerek girdi.

Bakan Kasapoğlu, Akkum Gençlik kampında ilk olarak Gençlik Merkezleri ve yurtlardaki el sanatları ürünleri sergisini ziyaret etti. Daha sonra Silifke Belediyesi Halk Oyunları grubunu izleyen Bakan Kasapoğlu, farklı şehirlerde ki gençlik kampına canlı bağlantı yaptı. Denizde yelkenlilerin, katamaranların geçişini ve jet-ski gösterilerini izleyen Bakan Kasapoğlu, gençlerle buluştu. Program milli sporcuların yüzerek Bakan Kasapoğlu’na bayrak teslim etmesi ve kampın açılışıyla son buldu.

 

“MERSİN SPOR ŞEHRİ”

Burada bir konuşma yapan Bakan Kasapoğlu, 2013 yılında 17. Akdeniz Oyunları’na ev sahipliği yapması nedeniyle bir çok spor tesisine kavuşan Mersin’e o tarihten buyana büyük sportif organizasyon verilmemesi eleştirilerine atıfta bulunarak, Mersin’in bir spor şehri olduğunu belirtti.

Bakan Kasapoğlu, “Türkiye dinamik bir ülke. Mersin gençliğiyle dinamik bir şehir. Bu noktada her geçen gün değişen ihtiyaçlar, gelişen koşullar bizlere her gün çıtamızı yükseltmeyi, bu anlamda hizmet standartlarımızı daha yukarıya taşımayı gerektiriyor. Gençlik merkezleriyle, gençlik ofisleriyle, gençlik kamplarıyla, spor imkanlarıyla, stadıyla, salonuyla, havuzlarıyla, basketinden, tenisine kadar hakikaten Mersin, Gençlik ve Spor Bakanlığı açısından önemli ve marka şehir. Bu çıtayı yukarı taşımak için bugünkü gibi bir beraberlik gerektiriyor. Bu anlamda daha çok çalışmamız gerektiren bir sorumluluğumuz var” şeklinde konuştu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA