ŞEHİT ÖĞRETMEN ADINA AÇILAN YAZ KAMPI SONA ERDİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ŞEHİT ÖĞRETMEN ADINA AÇILAN YAZ KAMPI SONA ERDİ


 

Haber Merkezi

 

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Mersin İl Başkanlığı tarafından düzenlenen “Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın Yaz Kampı” sona erdi.

2017 yılında hain terör örgütü tarafından şehit edilen Şenay Aybüke Yalçın anısına düzenlenen, 7-18 yaş aralığında çocuk ve gençlerin katıldığı yaz kampı 1 hafta sürdü. Kampa katılan öğrenciler; masa tenisi, satranç, mangala, kitap okuma, ok atma, at binme, yüzme ve piknik gibi etkinliklerle dolu dolu 1 hafta geçirdi.

Kamp sonunda Ülkü Ocakları Mersin İl Başkanlığında sertifika töreni düzenlendi. MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, MHP 24 ve 25’inci dönem Mersin Milletvekili Ali Öz, öğrenciler ve velilerin katıldığı törende konuşan Ülkü Ocakları Mersin İl Başkanı Yavuz Akgül eğitime büyük önem verdiklerine dikkat çekti.

 

“ÜLKÜ OCAKLARI, BİR EĞİTİM VE KÜLTÜR VAKFI”

Büyüğünü sayan, vatanına, bayrağına ve milletine bağlı bir nesil yetiştirmek istediklerinin altını çizen Başkan Akgül: “Biliyorsunuz Ülkü Ocakları eğitim ve kültür vakfı. Biz göreve geldiğimiz ilk günden beri şunu şiar edindik. Bizim işimiz eğitim olacak, biz yeni nesil yetiştireceğiz. Atasını bilen, büyüğünü sayan, vatanına, milletine bağlı, bayrağını seven bir nesil yetiştirmek için biz bu yola çıktık. Niyeti halis olanın Allah yolunu açık ediyor. Bizim niyetimiz halis. İnşallah bunun devamını getireceğiz. Okullar açılmadan 10 gün önce de bu kampımızı tekrar düzenleyeceğiz” dedi.

 

“OCAK’TAKİ HAVAYI TENEFFÜS ETMENİN MUTLULUĞU ÖMÜR BOYU SÜRECEKTİR”

Daha sonra söz alan MHP 24 ve 25’inci dönem Mersin Milletvekili Ali Öz ise kampın düzenlenmesini sağlayan Ülkü Ocakları Mersin İl Başkanı Yavuz Akgül ve yönetimine teşekkür ederek şunları söyledi: “Kampa katılan sizlere ve bu organizasyonu baştan itibaren planlayan, yürüten ve aynı zamanda da bu projeye destek olan herkese teşekkür ediyorum. Sizlerin bu yaşlarda Ocak’taki bu havayı teneffüs etmiş olmanızın mutluluğu inanın ki bir gün değil bir ömür boyu sürecektir. Sizlere bu fırsatı vermesinden dolayı Ülkü Ocakları İl Başkanımız ve O’nun yönetici arkadaşlarına huzurlarınızda teşekkür etmeyi bir borç biliyorum. Allah senden razı olsun Yavuz Başkanım.”

Konuşmaların ardından kampa katılan öğrencilere sertifikaları dağıtıldı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA