ŞAMPİYONLAR KUPALARINI BAŞKAN TARHAN’A GETİRDİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ŞAMPİYONLAR KUPALARINI BAŞKAN TARHAN’A GETİRDİ


 

Haber Merkezi

 

Mezitli Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübünün tenisçileri, kulüp başkanı İlkim Tahinci ile birlikte aldıkları kupaları Başkan Neşet Tarhan’a getirdi. ITF 3 Kros Medical Open’da teklerde Quad Consolation şampiyonluğu, Türkiye Senyör Takımlar Şampiyonasında 45 + kadınlar şampiyonluğu, Afyonkarahisar’da yapılan Büyükler Yaz Kupasında teklerde ve çiftler şampiyonluğu kazanan sporcular, spora verdiği destek nedeniyle Başkan Tarhan’a teşekkürlerini iletti. 

Her yıl çok önemli turnuvalardan zaferle dönerek şampiyonluk kupasını Mersin’e getirmeyi başaran tüm sporcuları tebrik ederek teşekkürlerini ileten Başkan Tarhan, “Mezitlili sporcular artık şampiyonluklara hepimizi alıştırdılar. Güçlü rakiplerini geçerek şampiyonluk kupasını Mezitli’ye getirdiler. Sporcularımız farklı turnuvalarda şampiyonluk ipini göğüsleyerek bizleri son derece mutlu etti. Kısa sürede büyük başarılar kazanarak Mezitli’nin adını duyurmayı başardılar. Bugün de kazandıkları kupalarla ziyaretime geldiler. Hepsine teşekkür ederim” dedi.

Mezitli Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nün başarılı sporcuları, Türkiye Senyör Takımlar Şampiyonasında 45 + kadın kategorisindeki takım oyuncuları Nejla Günay, Necla Bayıroğlu, Hande Megrel Cumbul ve Kulüp Başkanı İlkim Tahinci ile şampiyonluk kazanmış, Milli sporcu Demir Halisdemir Afyonkarahisar’da yapılan Büyükler yaz kupasında teklerde ve çiftlerde final oynayarak ve çifte kupayla dönmüş, engelli tenisçi Ahmet Kaplan ise ITF 3 Kros Medical Open’da teklerde Quad Consolation şampiyonluğu, çiftlerde ise yarı final oynayarak ülkemizi Paris2024 olimpiyatlarında temsil etme hakkı kazanmıştı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA